Παρασκευή, 21 Ιουν.
33oC Αθήνα

Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Σάττι: Όταν δεν ζητά συγγνώμη και πάει να σε βγάλει ηλίθιο, είναι δύο φορές χειρότερο

Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Σάττι: Όταν δεν ζητά συγγνώμη και πάει να σε βγάλει ηλίθιο, είναι δύο φορές χειρότερο

«Νομίζω πως όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα, αφήνεις πίσω τα πιστεύω σου και πας να εκπροσωπήσεις ένα λαό» δήλωσε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η Ντέσσυ Κουβελογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στη Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου και απάντησε τόσο για το τηλεοπτικό “διαζύγιο” ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στη Μαρία Αναστασοπούλου όσο και για τον ντόρο που υπήρξε το τελευταίο διάστημα με το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι.

«Αναμενόμενο ήταν. Εγώ όταν άκουσα ότι φεύγει η Μαρία και πάει με τον Γιώργο Παπαδάκη, είναι σαν να μου δίνεις να φορτίσω την μπαταρία, να τα κάνω έτσι και να με τινάζει το ρεύμα. Πού πας με δύο ίδιους πόλους; Απορώ γιατί πήγε με τον Γιώργο γιατί είναι έτσι χρόνια. Είναι αυτός, τον ξέρουμε, πρώτο βιολί.

Και εμένα που με θεωρώ δυναμικό άνθρωπο και πολυλογού, όταν θα είχα δίπλα μου άνθρωπο σε αυτό το κύρος, θα τον κοιτούσα στα μάτια αν με αφήσει να μιλήσω» δήλωσε η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Για τη Μαρίνα Σάττι και τον ντόρο που υπήρξε με το χασμουρητό της σημείωσε: «Ξετρελάθηκα με το “Ζάρι”, αλλά δεν μου άρεσε όπως ήταν στημένο ούτε τα ρούχα.

Νομίζω πως όταν εκπροσωπείς την Ελλάδα, αφήνεις πίσω τα πιστεύω σου και πας να εκπροσωπήσεις ένα λαό. Δεν πας να κάνεις ούτε εξωτερική πολιτική, ούτε να σηκώσεις σημαία. Όλα αυτά δεν θα έπρεπε να τα κάνει.

  

Όταν ο άλλος κάνει κάτι και αντί να ζητήσει συγγνώμη και να πει φάουλ, πάει να σε βγάλει ηλίθιο, είναι δύο φορές χειρότερο. Καλύτερα όταν κάνουμε ένα λάθος, να πούμε έχετε δίκιο, η άποψή μου είναι αυτή και κακώς την εξέφρασα με αυτόν τον τρόπο σε κάτι που αφορούσε εμένα κι όχι την Ελλάδα».

Media Τελευταίες ειδήσεις