Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Acun Ilicali μπαίνει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο

Ο Acun Ilicali μπαίνει στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο

Είναι αυτοδημιούργητος και πολύ γνωστός στην πατρίδα του, την Τουρκία και πλέον και στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Acun Ilicali που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να… καλοβλέπει το ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Παλαιότερα ο ισχυρός άνθρωπος των τούρκικων media είχε επιθυμία να αγοράσει τη δική του συχνότητα και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τον είχε «συλλάβει» με τον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον τότε τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μετά μάλιστα από εκείνη τη συνάντηση οι τούρκικες εφημερίδες έγραφαν ότι ο τούρκος επιχειρηματίας εκδήλωσε φανερά την πρόθεσή του να δραστηριοποιηθεί στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο, πρόταση που αποδέχτηκε ο έλληνας πρωθυπουργός. Τελικά όμως το όνομα του τούρκου επιχειρηματία δεν βρίσκεται σε καμία από τις έντεκα αιτήσεις που κατατέθηκαν για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών. Ωστόσο, επίσημα αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τις παραγωγές που έχει εξασφαλίσει για τη χώρα μας, δηλαδή τα δικαιώματα για τα talent shows «The Voice», «Voice Kids» και «Survivor».

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι ο τούρκος επιχειρηματίας έκανε επαφές με τηλεοπτικούς σταθμούς για τα συγκεκριμένα projects και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το STAR, αφού ο ΑΝΤ1 αρνήθηκε τον παρεμβατικό ρόλο που ήθελε να έχει στην εκτέλεση παραγωγής αλλά και κάποιες άλλες απαιτήσεις του, όπως το «The Voice» να έχει περισσότερες auditions και τα live να μεταδίδονται δύο φορές τη βδομάδα.

Όπως φαίνεται όμως στο κανάλι της Κηφισιάς αποδέχονται τον παρεμβατικό ρόλο και τους όρους και έτσι ο Acun Ilicali μέσω των talent shows θα δραστηριοποιηθεί στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε