Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Άγης Εμμανουήλ θα κάνει το Αθήνα – Γλασκώβη σε 80 μέρες με τα πόδια

Ο Άγης Εμμανουήλ θα κάνει το Αθήνα – Γλασκώβη σε 80 μέρες με τα πόδια

Σε μια πρωτότυπη δράση προχωράει ο ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ!

Στόχο να βρεθεί την 1η Νοεμβρίου στην Γλασκώβη έχει ο ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ, ο οποίος θα ταξιδέψει με τα πόδια από την Αθήνα ως εκεί όπως εξήγησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «…από τις έξι».

Ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πρόγραμμα μου λέει πως θα φτάσω στην Γλασκώβη σε 80 ημέρες κάνοντας, περίπου, 40 χλμ. την ημέρα. Με ρεπό και κάποιες μέρες που θα είναι έξτρα για κάθε ενδεχόμενο.

Εάν ο οργανισμός είναι καλά εκπαιδευμένος, είναι πολύ πιθανό όλο αυτό να το αντέξει. Εγώ τρέχω μαραθώνιο από το 1996 και το 2014 είχα τρέξει υπερμαραθώνιο».

«Σε πρώτο επίπεδο τρέχω για το περιβάλλον, για τον πλανήτη και την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων σε σχέση με αυτό το θέμα. Με την ενημέρωση και την ενεργοποίηση. Για μένα, όμως, όλο αυτό είναι αξιακό. Εάν με έναν μαγικό τρόπο επαναπροσδιοριζόμασταν σε σχέση με τις αξίες, δεν θα χρειαζόταν κανείς να τρέχει για τον πλανήτη.

Θα ήταν όλα τέλεια, θα ήταν ένας κήπος της Εδέμ. Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης μετατρέπεται σε έναν εχθρό και εμείς είμαστε μυγάκια που θα τρέχουμε να κρυφτούμε» πρόσθεσε στην ενημερωτική εκπομπή ο Άγης Εμμανουήλ.

«Ήδη γίνεται, το νιώθουμε, αφυπνιζόμαστε όταν γίνεται μια καταστροφή και όλο τον υπόλοιπο καιρό δεν κάνουμε τίποτα. Σε δέκα ημέρες θα έχουν ξεχαστεί όλα, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου».

«Ξεκινάω το ταξίδι μου αύριο, Τετάρτη στις 7 το πρωί από την Πνύκα. Θα είναι δύσκολα πολύ τα πράγματα.

Νιώθω πως έχω κάνει ήδη δύο φορές το Αθήνα – Γλασκώβη για να στήσω αυτή την ιστορία» συμπλήρωσε ο Άγης Εμμανουήλ στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις