Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο αγώνας και η… αγωνία της καινούργιας διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την προηγούμενη Πέμπτη 11 Ιουνίου ξεκίνησε ξανά η λειτουργία της ΕΡΤ με την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ2 να εκπέμπουν, ενώ στις άμεσες προτεραιότητες της νέας διοίκησής της είναι σύντομα να βγει στον αέρα και η ΕΡΤ3.

Χθες μάλιστα τοποθετήθηκε η νέα διοικούσα επιτροπή της ΕΡΤ3 όπου Πρόεδρός της ανέλαβε ο Γιάννης Μυλόπουλος και καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ο Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ, ενώ το τρίτο μέλος θα αναδειχθεί μετά από καθολική ψηφοφορία των εργαζομένων της ΕΡΤ3, όπως προβλέπει ο νόμος.

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ3 επισήμανε ότι «Είναι μεγάλη ευθύνη να δώσουμε στην ελληνική κοινωνία μια δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, πλουραλιστική, αξιόπιστη και αντικειμενική, μακριά από ιδιοτέλειες και συμφέροντα. Όλοι μαζί, εργαζόμενοι και διοίκηση, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την επιτυχία της ΕΡΤ3».

Από την πλευρά του ο νέος Γενικός Διευθυντής της ΕΡΤ3 δήλωσε πως «Αισθάνομαι ότι επιστρέφω στο σπίτι μου. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί, να κάνουμε την ΕΡΤ3 όπως ήταν και καλύτερη. Απαιτείται μεγάλη και επίμονη προσπάθεια από όλους».

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους ο Γιάννης Μυλόπουλος και ο Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ είχαν στα γραφεία της Διοίκησης της ΕΡΤ3 την πρώτη επίσημη συνάντηση με τους νέους συντονιστές της ΕΡΤ3: τον Χρήστο Γιαννούλη (Ειδήσεις), την Κυριακή Μάλαμα (Πρόγραμμα) και τον Γιάννη Τσολακίδη (Ραδιόφωνο) και όλοι μαζί συμφώνησαν ότι η ΕΡΤ3 πρέπει να είναι σύντομα και πάλι στις οθόνες των τηλεθεατών. Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες μου σκοπός τους είναι η ΕΡΤ3 να βγει ξανά στον αέρα μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Ως εκ τούτου λοιπόν η διοικούσα επιτροπή ξεκίνησε από χθες τον… αγώνα για τη στελέχωση του προγράμματος, ενώ όμως στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής… αγωνιούν για το σήμα της ΕΡΤ3. Αυτό διότι μετά την απόφαση της προηγούμενης τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στην ΕΡΤ ο χώρος που καταλάμβανε η ΕΡΤ3 στον ψηφιακό χάρτη δεν υπάρχει πια και επιβάλλεται να γίνουν διάφορες τεχνικές ρυθμίσεις.

Οι πιο… ψύχραιμοι πάντως θεωρούν ότι θα ξεπεραστούν τα τεχνικά προβλήματα και έτσι θα καταφέρουν την επόμενη βδομάδα η ΕΡΤ3 να είναι ξανά στον αέρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε