Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Άκης Πετρετζίκης έστειλε μήνυμα στην Μαρία Αναστασοπούλου και εκείνη το διάβασε on air

Ο Άκης Πετρετζίκης έστειλε μήνυμα στην Μαρία Αναστασοπούλου και εκείνη το διάβασε on air

Ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ είναι ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, σύμφωνα με τα όσα είπε το πρωί της Τρίτης (21.06.2022) η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου

Ο Άκης Πετρετζίκης παρακολουθεί την εκπομπή του ΣΚΑΪ από τις 6:00 το πρωί κάνοντας γυμναστική και μάλιστα δηλώνει πλέον ειδικός στα… εξοπλιστικά. «Όσοι μας παρακολουθούν έξι χρόνια που κάνουμε την εκπομπή “Σήμερα” ξέρουν ότι ένας από τους πιο φανατικούς τηλεθεατές είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Παρακολουθεί από τις έξι το πρωί που κάνει διάδρομο. Μου ανακοινώνει ότι έχει γίνει expert στα εξοπλιστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αναστασοπούλου. 

«Παρακολουθεί τη σωστή εκπομπή», είπε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου ενώ τότε οι συνεργάτες της εκπομπής του ΣΚΑΪ ανέφεραν ότι θα έπρεπε να κάνει ένα γλυκό με αντίστοιχη ονομασία, όπως τα εξοπλιστικά.

Ο Άκης Πετρετζίκης, λοιπόν, φαίνεται ότι ενημερώνεται για τα κοινωνικά και πολιτικά τεκταινόμενα κάτι που πιστοποιήθηκε μέσα από την εκπομπή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις