Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στους κινηματογράφους μετά το θάνατο της Χάτσινς στα γυρίσματα του «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Άλεκ Μπάλντουιν θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά το ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, στο οποίο σκοτώθηκε θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς σε δύο ιταλικές χριστουγεννιάτικες ταινίες, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Άλεκ και ο αδερφός του Γουίλιαμ Μπάλντγουιν θα βρεθούν στην Ιταλία για να γυρίσουν τις ταινίες «Kid Santa» και «Billie’s Magic World», δύο οικογενειακές κωμωδίες που συνδυάζουν ζωντανή δράση και κινούμενα σχέδια. Τα γυρίσματα των έργων έχουν ήδη ξεκινήσει στη Ρώμη.

Οι δύο ταινίες ενώνουν ξανά τον Μπάλντουιν με τον σκηνοθέτη, Φραντσέσκο Τσινκουεμάνι , με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία επιστημονικής φαντασίας «Andron» του 2015.

Στις 21 Οκτωβρίου του περασμένου έτους, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» του Τζόελ Σούζα στη Σάντα Φε, ο Άλεκ Μπάλντουιν , πρωταγωνιστής και παραγωγός του φιλμ, κατά τη διάρκεια πρόβας πυροβόλησε προς την κάμερα, όπως υποδείκνυε η σκηνή του. Το πιστόλι περιείχε κανονικές σφαίρες από τις οποίες σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης.

Το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε δεν έχει απαγγείλει ακόμη σε κανέναν κατηγορίες για τον θάνατο της Χάτσινς, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Media Τελευταίες ειδήσεις