Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Αλέξης Γεωργούλης γίνεται… μπάρμαν!

Ο Αλέξης Γεωργούλης γίνεται… μπάρμαν!

Σε έναν καινούργιο ρόλο θέλει να δοκιμαστεί ο Αλέξης Γεωργούλης. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός δεν σκοπεύει να υποδυθεί κάποιον ήρωα σε σειρά αλλά τον παρουσιαστή και μάλιστα ως… μπάρμαν, σερβίροντας τους καλεσμένους του… ερωτήσεις!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Αλέξης Γεωργούλης ετοιμάζει μία τηλεοπτική εκπομπή που θα έχει τον τίτλο «Bar», ή κάτι σαν και αυτόν, αφού το σκηνικό της εκπομπής θα είναι ένα μπαρ και ο ίδιος θα αναλάβει να περιποιείται τον εκάστοτε καλεσμένο του σερβίροντάς του το αγαπημένο του ποτό, ενώ συγχρόνως… θα τον ανακρίνει.

Καλά, μην φανταστείτε ότι θα βάλει και… προβολέα για ανάκριση, αλλά σύμφωνα με το concept της εκπομπής ο Γεωργούλης θα χαλαρώνει με τα ποτά τους καλεσμένους του και θα προσπαθεί να τους εκμαιεύσει… όσα θέλει να μάθει.

Φαίνεται ότι ο ηθοποιός είπε να δοκιμάσει τις ικανότητές του και ως παρουσιαστής talk show με καλεσμένους από το χώρο του εγχώριου θεάματος. Το πού θα προβληθεί η εκπομπή αυτή; Ακόμα είναι άγνωστο αφού αυτές τις μέρες θα κάνουν γυρίσματα για τον «πιλότο», την εκπομπή δηλαδή που θα δείξουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς, με σκοπό να κλείσει συμφωνία με κάποιον από αυτούς.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ενώ έχει γίνει συζήτηση με μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό τα στελέχη φαίνεται να… πάγωσαν την πρόταση θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη εκπομπή δεν ταιριάζει με το προφίλ του σταθμού τους.

Ωστόσο περιμένουν να δουν τον «πιλότο» για να λάβουν τις τελικές αποφάσεις, αν και είναι σίγουρο ότι κι ο Αλέξης Γεωργούλης θα πάει το «Bar» του και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς με την ελπίδα ότι κάποιοι θα του δώσουν χρόνο στον τηλεοπτικό τους αέρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε