Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ανδρέας Μικρύτσικος “στρίμωξε” τον Κεχαγιά στο Big Brother και του δήλωσε ότι θα τον απέβαλε

Ο Ανδρέας Μικρύτσικος “στρίμωξε” τον Κεχαγιά στο Big Brother και του δήλωσε ότι θα τον απέβαλε

Τα όσα έγιναν στο Big Brother σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και εξέφρασε την αντίθετη άποψή του για την ακραία συμπεριφορά του Δημήτρη Κεχαγιά.

«Πώς κατάφερες ρε Δημήτρη να ξεχειλίσει το ποτήρι και να το περάσεις αυτό με λεκτικά τερτίπια. Με εντυπωσιάζει. Εγώ ουτε θα σε υποτιμήσω ούτε τίποτα, θα σου μιλώ με σεβασμό. Η συμπεριφορά σου ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έχω πάρα πολλές αντιρρήσεις αλλά σε συμπαθώ. Όμως υπό αυτές τις συνθήκες κι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, αν περνούσε από το χέρι μου κι ήμουν ο Big Brother, θα σε απέβαλα. Ο Big Brother σε έβαλε στην θέση που είσαι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό το Rocky Balboa από τα Lidl κι αυτό το στιλάκι. Πραγματικά σε σέβομαι κι είχα δει την μητέρα σου που είναι καταπληκτική γυναίκα. Κι ο πατέρας σου μου έκανε εντύπωση. Αρχίζεις και λες εγώ, εγώ και δεν ακούς κανένα. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για δικαιοσύνη όταν λες δεν με νοιάζει.

Αυτό είναι ένα εγωπαθές βάθρο που έχεις ανέβει κι όταν κάποιος σε κοντράρει, αντιδράς με άλλο τρόπο. Όχι ρε Δημήτρη δεν είναι αυτό μαγκιά, δεν είναι αυτό παντελόνι. Έχεις ξεστρατίσει ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Κι η σχέση σου με την Σοφία παίζει ρόλο. Στενοχωριέμαι με τέτοια πράγματα.»

Media Τελευταίες ειδήσεις