Κυριακή, 25 Φεβ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1 έδωσε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν

Ο ΑΝΤ1 έδωσε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν

Ευχάριστα τα νέα για τους συντελεστές που μετά από αγωνία είδαν τελικά ότι το χιούμορ τους… πιάνει τόπο, ή μάλλον θα βρει θέση στο τηλεοπτικό τοπίο. Έτσι μετά την ανησυχία για το τι θα γίνει, τα στελέχη του ΑΝΤ1 έδωσαν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν…!

Ο λόγος για την εκπομπή «Οuga Challenge» του Δημήτρη Ουγγαρέζου που είχε ξεκινήσει ως θεματική στήλη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, συνεχίστηκε στην απογευματινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν θα… αυτονομηθεί.

Ήδη έχουν γυριστεί δύο εκπομπές και σκοπός του ΑΝΤ1 ήταν να βγάλουν τρία με τέσσερα επεισόδια μέσα στο καλοκαίρι για να δουν τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο στο κανάλι του Αμαρουσίου έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τις αλλαγές και αποφάσισαν να μην την… κάψουν μέσα στη θερινή περίοδο, αλλά να την βγάλουν την επόμενη σεζόν. Μία από τις αλλαγές είναι ότι εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και όσα… κάνει στους καλεσμένους του το δικό του ρόλο στο «Οuga Challenge» θα έχει και ο Σταμάτης Din Dan Done στήνοντας μαζί… φάρσες και δοκιμασίες σε ανυποψίαστα «θύματα», που δεν θα είναι μόνο από το χώρο του εγχώριου θεάματος αλλά και τηλεθεατές.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΑΝΤ1 η «Οuga Challenge» θα βγει στον αέρα στις αρχές Νοεμβρίου και θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα στο late night ώστε να μπορεί ο παρουσιαστής να είναι πιο… ελεύθερος στις «προκλήσεις» και δοκιμασίες που θα κάνει στους καλεσμένους του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε