Τετάρτη, 27 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο ΑΝΤ1 πάει… διακοπές!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τίτλους τέλους και ραντεβού… τον Σεπτέμβριο. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης τον Αύγουστο θα δοθούν οι καινούργιες τηλεοπτικές άδειες, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτό είναι… άλλη ιστορία.

Όπως είναι λογικό οι τηλεοπτικοί σταθμοί προγραμματίζουν από τώρα τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν και δεν μπορούν να περιμένουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά και των… δικαστηρίων, βεβαίως βεβαίως, καθώς είναι σίγουρο ότι εκεί, στη Δικαιοσύνη, θα δοθεί η συνέχεια των τηλεοπτικών αδειών…!

Τελειώνοντας ο Ιούνης πολλά από τα προγράμματα θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές ελπίζοντας ότι θα συναντηθούν ξανά μαζί τους την καινούργια σεζόν! Στον ΑΝΤ1 λοιπόν θα ρίξουν τίτλους τέλους όλα σχεδόν τα προγράμματά τους, εκτός από τις δύο σειρές, τις «Δίδυμα Φεγγάρια» και «Χωρίς Εσένα», που θα συνεχίσουν να προβάλλονται και τον Ιούλιο, ενώ οι «Ράδιο αρβύλα» αποχαιρέτησαν ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα και το «»Όλα πρώτη φορά» θα ολοκληρώσει το κύκλο του την ερχόμενη Τρίτη 14 Ιουνίου. Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα, δηλαδή οι σειρές («Μπρούσκο», Συμμαθητές» κλπ), οι εκπομπές («Καλημέρα Ελλάδα», «Το πρωινό Αντ1», «Πρωινό Σου-Κου» κλπ) θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές τη βδομάδα 20 με 26 Ιουνίου, όπου την Κυριακή 26 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί και ο κύκλος του «Your Face Sounds Familiar». Οι περισσότερες από τις εκπομπές πάντως έχουν πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν οπότε για το μόνο που έχουν να ανησυχούν είναι αν και ο ΑΝΤ1 πάρει το πράσινο φως από την κυβέρνηση…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε