Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει επίσημα το πρόγραμμά του

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει επίσημα το πρόγραμμά του

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε για ακόμα μία φορά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, με αποτέλεσμα τα προγράμματα των σταθμών να είναι ιδιαίτερα… φτωχικά.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι στο MEGA αποφάσισαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους στο prime time, να βγει στον αέρα από τον καινούργιο χρόνο και έως τότε να πορευτούν με την επανάληψη των «Βασιλιάδων», ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα καταφέρουν να βγάλουν τουλάχιστον το «Master Chef». Ενώ όμως, τα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής βρίσκονται στο μοντάζ, στο απέναντι κανάλι, στον ΑΝΤ1, έχουν αρχίσει τα… μαγειρέματα και ετοιμάζονται να επιτεθούν.

Έτσι, εκτός από το «Dancingwith the stars», μέσα στο Νοέμβριο θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τα καινούργια επεισόδια του «Αμαρτήματος της μητρός μου», ενώ στο Μαρούσι ετοιμάζουν και καινούργια προγράμματα που θα βγουν στον αέρα από τον Ιανουάριο του 2013. Ποια θα είναι αυτά αλλά και για πολλά ακόμα που σκοπεύουν να κάνουν μέσα στην καινούργια σεζόν, θα μας ενημερώσουν επίσημα την επόμενη Πέμπτη 8 Νοεμβρίου που ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να πραγματοποιήσει την παρουσίαση του καινούργιου του προγράμματος. Στο Μαρούσι μάλιστα ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παρουσίαση, καθώς έχουν σκοπό να κάνουν κάποιες… εκπλήξεις. Περισσότερα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε, αλλά είναι φανερό ότι σκοπός των στελεχών του σταθμού είναι να αποδείξει πως εν καιρώ οικονομικής κρίσης θα καταφέρει να βγάλει ένα δυνατό και γεμάτο πρόγραμμα. Άλλωστε στις 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει και το «Dancing withthe stars» και είναι σαφές ότι στο Μαρούσι ποντάρουν πολύ σε αυτό. Την επόμενο Πέμπτη λοιπόν, θα μάθουμε κι επίσημα τι άλλο θα… χορέψει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 την καινούργια σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε