Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Ο Άρης Καβατζίκης ξέσπασε με τις αποκαλύψεις για Στάνκογλου: Πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος;

Ο Άρης Καβατζίκης ξέσπασε με τις αποκαλύψεις για Στάνκογλου: Πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος;
NDP

«Πρέπει να το βγάλουμε στη φόρα; Έκανε σε κάποιον καλό;», ξέσπασε ο Άρης Καβατζίκης για το θέμα των ημερών στις εκπομπές ψυχαγωγίας. Τη νέα σχέση που φημολογείται ότι έχει ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Τι να κάνουμε; Να βγούμε κι εμείς να πούμε κι εμείς ότι το ξέραμε; Δανάη μου, πόσες σχέσεις μαθαίνουμε καθημερινά; Έχουμε βγει να πούμε τίποτα εδώ; Είναι ακριβώς έτσι όπως το ακούτε», είπε ο Άρης Καβατζίκης για τη φημολογία γύρω από τον Γιάννη Στάνκογλου.

Για το θέμα που ξεκίνησε από το Happy Day με τον αγαπημένο ηθοποιό και την υποτιθέμενη σχέση του με μία παρουσιάστρια, μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Άρης Καβατζίκης ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι βγήκε μία τέτοια είδηση στον αέρα.

«Ας πούμε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου προσπάθησε να φτιάξει κάτι καινούργιο στη ζωή του και ότι όντως είναι με μια παρουσιάστρια και είναι στα πρώτα βήματα και προσπαθούν να χτίσουν κάτι καινούργιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουμε το δικαίωμα ως δημοσιογράφοι να το βγάλουμε αυτό στη φόρα; Σε ποιον έκανε καλό τώρα ότι μάθαμε ότι μπορεί να έπαιξε κάτι στη ζωή του Γιάννη; Έκανε σε κάποιον καλό; Είμαι κάθετος σε αυτό.

Βγήκαν 2-3 άνθρωποι χθες και είπαν ”το ξέραμε Γιάννη μου, το ξέραμε ότι υπάρχει μια παρουσιάστρια”. Άρχισαν μετά οι παρουσιάστριες να λένε ότι ”δεν είμαι εγώ”. Αυτό ωφέλησε κάποιον; Δηλαδή για να κάνουμε την προσωπική μας μόστρα… Όλοι το ξέρουν στην δημοσιογραφική πιάτσα και δεν το λένε γιατί τους προφυλάσσουν», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τι να κάνουμε; Να βγούμε κι εμείς να πούμε κι εμείς ότι το ξέραμε; Δανάη μου, πόσες σχέσεις μαθαίνουμε καθημερινά; Έχουμε βγει να πούμε τίποτα εδώ; Είναι ακριβώς έτσι όπως το ακούτε. Μπορεί να είναι στα πρώτα βήματα, μπορεί να προσπάθησαν κάτι και να μην βγήκε, ο Γιάννης και ο οποιοσδήποτε Γιάννης, γιατί πρέπει να το ξέρει όλος ο κόσμος ρε παιδιά;».

Media Τελευταίες ειδήσεις