Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Αρναούτογλου ξεκινά… τα μαγειρέματα!

Ο Αρναούτογλου ξεκινά… τα μαγειρέματα!

Η συνεργασία… ψήθηκε και όπως πρώτα σας είχαμε ενημερώσει από το Newsit ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποδέχθηκε την πρόταση να είναι ο παρουσιαστής στην καινούργια εκπομπή «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου» που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Σήμερα λοιπόν είναι η πρώτη μέρα γυρισμάτων καθώς επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι η εκπομπή να βγει στον αέρα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Σε λίγη ώρα λοιπόν οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά με τον Αρναούτογλου να παρουσιάζει την καινούργια εκπομπή και έχοντας δίπλα του τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο γνωστός σεφ θα κρίνει τις μαγειρικές ικανότητες των δύο διαγωνιζομένων που θα έχουν αναμετρηθεί στην κουζίνα με σύμμαχο τις μητέρες τους που θα τους οδηγούν βήμα βήμα στην εκτέλεση κάποιας συνταγής.

Όπως μάλιστα έμαθα οι δύο τους, ο Αρναούτογλου και ο Μποτρίνι, «έδεσαν» από την πρώτη τους συνάντηση και τα στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι η συνύπαρξή τους στο πλατό θα κερδίσει τους τηλεθεατές. Την εκπομπή πάντως οι τηλεθεατές θα την… γευτούν σε λίγες ημέρες αφού αρχικός τους στόχος είναι να κάνει πρεμιέρα στην απογευματινή ζώνη την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 Μαΐου, αλλά θέλοντας η εκπομπή να είναι… καλομαγειρεμένη έχουν ως εναλλακτική τη Δευτέρα 18 Μαΐου που θεωρείται και η πιο πιθανή ημερομηνία να βγει στον αέρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε