Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο διευθυντής… μπήκε στο γραφείο του!

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ - Πηγή: Eurokinissi
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ - Πηγή: Eurokinissi

Τα μάζεψε τα πράγματα… κι έφυγε από το Εθνικό Θέατρο, με αποτέλεσμα ο νυν καλλιτεχνικός διευθυντής να μπορεί να σταματήσει επιτέλους να κάνει συνεδριάσεις στους διαδρόμους.

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Σωτήρης Χατζάκης μετά την καρατόμησή του από το Υπουργείο Πολιτισμού δεν είχε πάει στο κτήριο της Αγίου Κωνσταντίνου να πάρει τα πράγματά του με αποτέλεσμα ο νεοδιορισθείς Στάθης Λιβαθινός από… τακτ να μην μπαίνει σε αυτό και να αναγκάζεται να κάνει όλες τις απαραίτητες συναντήσεις στους διαδρόμους και στο κυλικείο του θεάτρου.

Χθες όμως ο Σωτήρης Χατζάκης πήγε στο κτήριο του Εθνικού και πήρε τα πράγματά του και έτσι από σήμερα ο Στάθης Λιβαθινός κάνει τις συναντήσεις του καθήμενος στο καινούργιο του γραφείο. Μάλιστα οι συναντήσεις είναι συνεχείς προκειμένου να ενημερωθεί με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τις καλοκαιρινές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου ενώ ενημερώνεται και για τις αρμοδιότητες των διαφόρων τομέων, καθώς -όπως φαίνεται- θέλει να περάσει σε αναδιάρθρωσή τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε