Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Μακαλιάς επέστρεψε στο «I Love ΣουΚού» και έστειλε τα φιλιά του στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Δημήτρης Μακαλιάς επέστρεψε στο «I Love ΣουΚού» και έστειλε τα φιλιά του στην Κατερίνα Καινούργιου

Μόνο μια μέρα έλειψε από την εκπομπή «I Love ΣουΚού» ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο παρουσιαστής επέστρεψε σήμερα (11.02.2024) στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα και δεν… παρέλειψε να στείλει και τα φιλιά του στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία με «πεταλούδα» στο χέρι, μέσα από το νοσοκομείο και μάλιστα άφησε και… μπηχτή για την Κατερίνα Καινούργιου και το σχόλιο περί «σκληρού gossip» στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Η περιπέτειά του, όμως, δεν διήρκεσε πολύ και το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν ξανά στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα, με τους συνεργάτες του να τον υποδέχονται πίσω με μουσικές και χιουμοριστικά πειράγματα.

«Τόσο καλά πήγαμε χθες στα νούμερα, με τι καρδιά ήρθες πίσω; Γιατί δεν έκατσες σπίτι;», του είπε χαριτολογώντας η Μπέττυ Μαγγίρα, με τον ηθοποιό να απαντά στο ίδιο ύφος: «Αν πάνε χειρότερα σήμερα, μη με ξαναφωνάξετε εδώ Σαββατοκύριακο. Δεν ντρέπομαι για αυτό».

«Χωρίς εσένα εγώ δεν πάω πουθενά. Να σου πω κάτι; Μπορώ να βουλιάζω μαζί σου σαν τον Τιτανικό! Μαζί να βουλιάξουμε!», ανταπάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μου έστειλαν μηνύματα χθες, ήταν πολύ συγκινητικό. Να μην καταλάβουν γιατί λείπω; Και να στείλω – γιατί ξέρω ότι μας βλέπει, κι αν δεν μας βλέπει θα μας δει μετά – ένα γλυκό φιλί στην Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρει αυτή», συνέχισε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Είχαμε μία πολύ γλυκιά συνομιλία χθες. Την ευχαριστώ και τη φιλώ», πρόσθεσε.

«Α τα παίρνεις πίσω αυτά που είπες δηλαδή; Άλλα λες όταν βγαίνεις έξω από το θέατρο», είπε περιπαικτικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Με αγάπη το λέω. Τι είπα εγώ; Ότι εφόσον σχολιάζει η μία εκπομπή την άλλη, πάει να πει ότι βλέπουμε ο ένας τον άλλο», απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος είχε… beef με την Κατερίνα Καινούργιου για το περιεχόμενο των εκπομπών τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις