Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Φερεντίνος θα συνεχίσει.. να ακούει!

Ο Φερεντίνος θα συνεχίσει.. να ακούει!

Θεωρείται από τους καλύτερους παρουσιαστές στα τηλεπαιχνίδια καταφέρνοντας με την άνεση και την αμεσότητά του να κερδίζει τους τηλεθεατές.

Φέτος μάλιστα ο ALPHA αποφάσισε να διευρύνει την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο κι έτσι εκτός από την καθημερινή εκπομπή, την «Άκου τι είπαν», ο Χρήστος Φερεντίνος μία φορά τη βδομάδα, με την «Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα», δίνει μάχη και στη ζώνη του prime time.

Τα αποτελέσματα από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen είναι υψηλά καθώς το καθημερινό τηλεπαιχνίδι  από την αρχή της σεζόν έως και την προηγούμενη βδομάδα σημειώνει 23,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,7% στο δυναμικό κοινό, ποσοστό που το ανεβάζει στην κορυφή της τηλεθέασης της συγκεκριμένης ζώνης για τους τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών.

Οι πιο… πιστοί τηλεθεατές φαίνεται ότι είναι οι ηλικίας 25 έως 44 ετών καθώς αυτοί δίνουν τα υψηλότερα ποσοστά στο τηλεπαιχνίδι σημειώνοντας 26,5% στους άνδρες και 25,7% στις γυναίκες. Τα στοιχεία από τη μάχη στην τηλεθέαση δίνουν λοιπόν το εισιτήριο στον Φερεντίνο και… για next year. Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν το τηλεπαιχνίδι να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και έτσι ο Χρήστος Φερεντίνος θα συνεχίσει να… ακούει τους διαγωνιζομένους.

Αξίζει δε να αναφέρω ότι υπάρχουν πολλές συμμετοχές από ομάδες από όλη την Ελλάδα που θέλουν να παίξουν στην εκπομπή κάτι που έκανε τα στελέχη του σταθμού να λάβουν υπόψη τους για να δώσουν το πράσινο φως στο τηλεπαιχνίδι και για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να… διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη συνεργασία τους με τον παρουσιαστή και δεν αποκλείεται από τα μέσα της επόμενης σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2016, να δούμε τον Χρήστο Φερεντίνο να αναλαμβάνει και άλλο ένα project που κρατάνε στο κανάλι της Κάντζας και περιμένουν να βγάλουν στον αέρα αν και εφόσον βεβαίως η οικονομική κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο το επιτρέψει.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε