Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο φόβος του Χάουαρντ Στερν για τον κορονοϊό τον έχει κάνει μαλλιά κουβάρια με τη σύζυγό του

Ο φόβος του Χάουαρντ Στερν για τον κορονοϊό τον έχει κάνει μαλλιά κουβάρια με τη σύζυγό του
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο Χάουαρντ Στερν έχει πάει φοβία με τον κορονοϊό και αυτό έχει κάνει άνω – κάτω το σπίτι του, καθώς πυροδοτεί καυγάδες ανάμεσα στον διάσημο παρουσιαστή του ραδιοφώνου και τη σύζυγό του, Μπεθ Οστρόσκι.

Την περασμένη εβδομάδα, ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, «The Howard Stern Show» στο SiriusXM αναφέρθηκε σε πρόσφατη διαμάχη που είχε το ζευγάρι σχετικά με την ανησυχία του για ένα νέο στέλεχος του κορονοϊού κι εκεί ο Χάουαρντ Στερν παραδέχτηκε ότι είναι «παρανοϊκός» και «νευρωτικός» όσον αφορά τον Covid-19.

Όταν ακροατής ρώτησε τον Χάουαρντ Στερν αν ανησυχεί για τον κίνδυνο που ενέχει η επιστροφή του στο ραδιοφωνικό στούντιο εν μέσω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού στα τέλη του καλοκαιριού, ο παρουσιαστής ομολόγησε ότι «τρελαίνεται με αυτό».

«Ξέρετε πόσο παρανοϊκός είμαι με τον κορονοϊό. Δεν έχω προσβληθεί από τον ιό και είμαι αρκετά ασφαλής και πραγματικά δεν θέλω να κολλήσω» είπε. «Όλοι λένε: “Μην ανησυχείς, είναι απλώς ένα κρυολόγημα για μένα”. Μάλλον θα είναι πολύ χειρότερο. Ξέρετε τι εννοώ; Εννοώ, ότι θα είμαι ο τυχερός που θα καταρρεύσει εντελώς», σημείωσε ο Χάουαρντ Στερν.

Παίζει ρόλο η ηλικία

Ο 69χρονος παρουσιαστής εξήγησε στη συνέχεια πώς η ηλικία του παίζει ρόλο στην ανησυχία του για τον ιό, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, που είναι 51 ετών.

«Ξέρετε, η σύζυγός μου είναι πολύ νεότερη από εμένα, όπως ίσως έχετε ακούσει. Και ξέρετε, δεν ανησυχεί τόσο πολύ για τον κορονοϊό όσο εγώ, γιατί, ξέρετε, είμαι μεγαλύτερος» είπε.

Στη συνέχεια ανέφερε πώς έχει αλλάξει η άποψή του για τον ιό τα τελευταία χρόνια.

«Η Μπεθ έχει πολλά σχέδια. Πηγαίνει σε πάρτι γάμου, σε μεσημεριανό, σε δείπνο με φίλους. Λοιπόν, ξέρετε, κάνουμε πραγματικά μια προσπάθεια. Βγαίνουμε σε εστιατόρια. Πήγαμε στη συναυλία του Εντ Σίραν. Έχουμε πάει πραγματικά εκεί έξω» τόνισε ο Χάουαρντ Στερν εξηγώντας ότι άρχισε σιγά σιγά να νιώθει πιο άνετα όταν βγαίνει έξω.

«Φοβάμαι»

«Τότε ξαφνικά ανακοινώνουν ότι υπάρχει ένα νέο στέλεχος της Covid-19 και ότι αυξάνονται τα κρούσματα. Και, ξέρετε, άνθρωποι νοσηλεύονται» συνέχισε. «Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο lockdown. Και σκέφτομαι ότι μόλις άρχισα να βγαίνω, επιστρέφω στο lockdown!» πρόσθεσε.

Ο Χάουαρντ Στερν ανέφερε ότι η σύζυγος του διαμαρτυρήθηκε: «Kάθε φορά που λέω ότι θα κάνω κάτι, επαναφέρεις το θέμα του κορονοϊού».

«Απλώς σου λέω, φοβάμαι. Κάνω λάθος;» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή.

Media Τελευταίες ειδήσεις