Τρίτη, 5 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δίνει spoiler για το «Ναυάγιο»: Μπορεί να με δείτε τραυματισμένο

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δίνει spoiler για το «Ναυάγιο»: Μπορεί να με δείτε τραυματισμένο

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά «Το Ναυάγιο» και μιλώντας σήμερα (23.11.2023) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ένα… spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Ο ρόλος στου στο «Ναυάγιο» είναι του… κακού. Αλλά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει οποιοδήποτε ρόλο και να το κάνει και πάρα πολύ καλά.

«Υπάρχει περίπτωση να με δείτε τραυματισμένο στη σειρά, μετά από συμπλοκή με συγγενείς. Περιμένω τι θα ακουστεί! Έχει πολλά ακόμα, είναι πολύ χειρότερος από αυτό που φαντάζεστε», ήταν το… spoiler που έδωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής.

«Μέχρι το τέλος δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα καταφέρει να κουκουλώσει πράγματα, έχουν αυτή τη δύναμη. Αλλά είναι μυθοπλασία και φαντάζομαι ότι στο τέλος θα νικήσει το καλό», πρόσθεσε.

   

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παίζει επίσης και το Milky Way, για το οποίο είπε: «Είναι μία σειρά που “σπάει” τα στερεότυπα, και κει που περιμένεις να δεις σκληρότητα, βλέπεις μία λογική, μία ανθρώπινη αντιμετώπιση, μία πατρική συμπεριφορά.

Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά μου για το σίριαλ, είμαι πολύ πιο fan από αυτά νομίζω. Μου αρέσει, το βλέπω, μου αρέσει που υπάρχει ένα τέτοιο σίριαλ στην τηλεόραση και δε το περίμενα. Ενθουσιάστηκα που μπόρεσε να υπάρξει χωρίς περικοπές και έτσι όπως είναι.

Αυτές οι δουλειές θα έπρεπε να προωθούνται στα σχολεία από το υπουργείο Παιδείας. Τα φαινόμενα βίας, bullying είναι πολλά πλέον. Έχουμε εξορίσει τα μαθήματα του σχολείου που προάγουν την παιδεία».

«Η γλώσσα που μιλούν τα παιδιά στο Milky Way είναι αυτή που μιλούν τα σημερινά παιδιά. Είναι υποκριτικό να σοκαριζόμαστε», συμπλήρωσε.

  

«Ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας»

Ο γνωστός ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Μπέσσυ Μάλφα και έχουν τρία παιδιά. Τα οποία έχουν μεγαλώσει και πλέον ακολουθούν το καθένα τη δική του επαγγελματική πορεία.

«Όταν έφυγε ο γιος μου είπα στην Μπέσσυ Μάλφα, την σύζυγό μου, ότι είναι ευκαιρία να ζήσουμε οι δυο μας. Δεν έχουμε προλάβει απ’ τις δουλειές μας να κάνουμε κάτι ή κάποιο ταξίδι. Δεν έχω προλάβει να “χαρώ” αυτό του να είσαι μόνος με τον σύντροφό σου και τα παιδιά να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Συμμετέχω και στους «Άγαμους Θύτες» και… έμπλεξα», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με χιουμοριστική διάθεση.

«Είμαι τύπος που του αρέσουν τα Χριστούγεννα. Η Μπέσσυ δεν άφησε γωνιά που να μην στολίσει. Από τους τρεις ρόλους μου σε θέατρο και τηλεόραση δεν έχω κοινά με κάποιον. Ίσως με το Milky Way αλλά ο χαρακτήρας μου δεν είναι και τόσο ανεπτυγμένος για να πω πολλά».

Media Τελευταίες ειδήσεις