Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντά στις φήμες ότι ήταν ζευγάρι με τη Ραμόνα του Big Brother

Ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντά στις φήμες ότι ήταν ζευγάρι με τη Ραμόνα του Big Brother

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, όπου σχολίασε το GNTM, αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Δημήτρη Πυργίδη από το Big Brother, ενώ απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να έχει υπάρξει ζευγάρι με τη Ραμόνα Μοροσάνου από το Big Brother.

«Το GNTM θεωρώ ότι είναι περισσότερο για τηλεοπτική κατανάλωση και λιγότερο ότι θα αναδείξει παιδιά που θα κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ. Επέλεξα τις δουλειές στο εξωτερικό γιατί οι προτάσεις που είχα από Ελλάδα δεν ήταν κοντά σε αυτά που ήθελα να κάνω.

Το Big Brother είναι ο βασιλιάς των ριάλιτι, βλέπουμε ανθρώπους που έχουν έντονες διαφορές, πράγμα που σίγουρα θα προκαλέσει ίντριγκα, καβγάδες και γενικά θα έχει ενδιαφέρον.

Τον Δημήτρη Πυργίδη τον γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια, είναι ένα παιδί έξω καρδιά και με ένα ιδιαίτερο στυλ. Η Ραμόνα είναι φίλη μου, γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά τη γνωρίζω τη Ραμόνα και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν ήμουν πολύ κοντά στην οικογένειά μου, αλλά όλα αυτά άλλαξαν τα τελευταία χρόνια που… λιγοστέψαμε», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Media Τελευταίες ειδήσεις