Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το θεατρικό και τον Τριαντάφυλλο – «Δεν φταίει η παραγωγή»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος για το θεατρικό και τον Τριαντάφυλλο – «Δεν φταίει η παραγωγή»

«Εμείς ευθυνόμαστε που το κάναμε», λέει ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο, ζητώντας συγγνώμη από τον γνωστό τραγουδιστή.

«Όντως είχα ένα σοβαρό πρόβλημα με το στομάχι μου στο Survivor. Είχα ένα σκουλήκι που με βασάνιζε, είχα έναν τυμπανισμό, γενικά είχα προβλήματα υγείας. Έπαιρνα κάποια ειδική αγωγή, αλλά δόξα τω θεώ τα ξεπέρασα και είμαι εδώ, μάχιμος πάλι», είπε αρχικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν ήμασταν μουδιασμένοι στον ημιτελικό, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός. Είχα πει για τον Ηλία Μπόγδανο ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δεν είναι κακό να θέλεις να τα έχεις καλά με όλους. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Ηλία, αλλά δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για το γυμνισμό και το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος απάντησε: «Γδυθήκαμε γιατί θέλαμε να δώσουμε ένα μήνυμα, να μην ντρέπεστε για το σώμα σας. Επιβεβαιώνω αυτό που είπε ο Κόρο για την παραγωγή και το θεατρικό. Είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ευθύνεται η παραγωγή, αλλά εμείς ευθυνόμαστε που το κάναμε. Αναλαμβάνω τις ευθύνες και τα λάθη μου και ζητάω συγγνώμη».

Media Τελευταίες ειδήσεις