Δευτέρα, 24 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε on air την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1 – Γιατί άργησε να υπογράψει

Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε on air την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1 – Γιατί άργησε να υπογράψει
NDPphoto

Την ανανέωση του συμβολαίου του ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του, αποκαλύπτοντας ότι υπέγραψε τελικά με τον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε και τους λόγους που άργησε να υπογράψει, καθώς – όπως είπε – ο ίδιος και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ήθελαν να καταλήξουν στη μορφή που θα πάρει η εκπομπή «Πρωινό» την επόμενη σεζόν και οι αλλαγές που θα προκύψουν.

Ο ίδιος ανέφερε: «Επειδή έχει γίνει ένα σίριαλ κι έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες… Υπέγραψα την Παρασκευή το νέο μου συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Θα βγάλει και μία τυπική ανακοίνωση ο σταθμός. Δεν είναι ουσιαστικά πράγματα οι ανακοινώσεις, γιατί λένε “τι θα αναφέρεται”. Δηλαδή λένε “τι θα αναφέρεται”. Θα αναφέρεται ότι ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. Θέλω να πω ευχαριστώ γιατί είχα παραπάνω από μία προτάσεις όλο αυτό το διάστημα από σημαντικά κανάλια. Ευχαριστώ όλους όσοι με προσέγγισαν αυτό το διάστημα».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα έρθουν κάποιες αλλαγές και σημείωσε πως στο συμβόλαιο του υπάρχει και η πρόβλεψη για ακόμα μια εκπομπή, λέγοντας πως δεν πρόκειται για late show.

Στο τέλος οι συνεργάτες του του έδωσαν συγχαρητήρια και έδωσαν τις δικές τους ευχές.

Media Τελευταίες ειδήσεις