Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο «Σπίτι Tou»

Τέλος καλό όλα καλά για το Γιώργο Λιάγκα που ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας που είχε.

Την προηγούμενη Τετάρτη ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό Mou» απολάμβανε την οικογενειακή ευτυχία αφού λόγω της απεργίας δεν είχε εκπομπή. Το απόγευμα όμως, άρχισε να αισθάνεται έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και αρχικά νόμιζε ότι έχει πάθει γαστρεντερίτιδα.

Την επόμενη μέρα οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι οπότε επισκέφτηκε τον γιατρό του που διέγνωσε οξεία σκωληκοειδίτιδα. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε σκωληκοειδεκτομή. Στο πλευρό του ήταν συνεχώς ο πατέρας του και τα πεθερικά του αλλά όχι η Φαίη Σκορδά που της το απαγόρευσαν λόγω θηλασμού στο νεογέννητο γιο τους.

Όλα όμως, πήγαν καλά και σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι ο Γιώργος Λιάγκας θα πάρει εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για να επιστρέψει στο «Σπίτι Tou» και κοντά στη σύζυγό του και στο παιδί τους. Απ’ ότι φαίνεται όμως θα καθυστερήσει λίγες μέρες για να βρεθεί στο πλατό του «Πρωινού Mou» προκειμένου να αναρρώσει πλήρως. Έτσι, αυτές τις μέρες θα ευχαριστηθεί την οικογενειακή ατμόσφαιρα και θα επιστρέψει στην εργασία του και στην πρωινή παρέα του από την επόμενη βδομάδα. Από εμάς περαστικά και σιδερένιος…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε