Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γιώργος Μαυρίδης σε ρόλο έκπληξη στη νέα σειρά «Φόνοι Στο Καμπαναριό»

Ο Γιώργος Μαυρίδης σε ρόλο έκπληξη στη νέα σειρά «Φόνοι Στο Καμπαναριό»

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης ανέβασε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου κρατάει μία κλακέτα από τα γυρίσματα της νέας αστυνομικής κωμωδίας «Φόνοι στο Καμπαναριό», «προδίδοντας» έτσι τη συμμετοχή του στη σειρά.

Παρόλο που δεν βρίσκεται στο βασικό καστ των ηθοποιών της σειράς, θα απολαύσουμε τον Γιώργο Μαυρίδη σε ένα ρόλο-έκπληξη, όπου θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα με το όνομα… Τζίμης Πικάσο.

Ποια θα είναι η σχέση του με τις μοναχές της Αγίας Θεοδούλης και τι ρόλο θα παίξει στην εξιχνίαση του μυστηρίου που περιβάλλει τους Φόνους Στο Καμπαναριό; Θα τα μάθουμε όλα σύντομα!

Οι «Φόνοι Στο Καμπαναριό» είναι η νέα whodunnit αστυνομική κωμωδία του Alpha, που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος, σκηνοθέτης των «Στο Παρά 5», «Είσαι Το Ταίρι Μου» και «Eγκλήματα». Tο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Τσιάμης, Νίκος Μήτσας και Παναγιώτης Χριστόπουλος και την παραγωγή έχει αναλάβει η Filmiki.

Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ρένια Λουιζίδου, Άννη Θεοχάρη, Μένη Κωνσταντινίδου, Λυδία Τζανουδάκη, Γιωργής Τσουρής, Βαγγέλης Δαούσης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Περικλής Αλμπάνης, Νικόλας Απέργης.

Ένας (;) φόνος, μια κλοπή ιερής εικόνας, πέντε μοναχές, δύο ντετέκτιβ, δύο κακοποιοί και η Αγία Θεοδούλη, μεγάλη η χάρη της, μπλέκουν σε ανατρεπτικά γεγονότα.

Media Τελευταίες ειδήσεις