Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Γιώργος Παπαδάκης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Ο Γιώργος Παπαδάκης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό

Επέστρεψε, έστω και με βιντεοκλήση, ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο οποίος αποκάλυψε πως αφού κόλλησε κορονοϊό νοσηλεύτηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, καθώς ο ιός «χτύπησε» το αναπνευστικό σύστημά του.

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορονοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες», είπε o Γιώργος Παπαδάκης.

«Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες», σημείωσε στην συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου.

«Μου έλειψες Μαρία, μου έλειψε η ένταση του πρωινού, οι φίλοι μας, οι συνεργάτες μου… Έπρεπε να βιώσω κι εγώ το θέμα του κορονοϊού. Έφυγα 5 μέρες και τα έκανε μην πω η Καϊλή. Σας άφησα λίγες μέρες, μαντάρα τα κάνατε…», είπε με χιούμορ.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις