Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει… αφ’ υψηλού!

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει… αφ’ υψηλού!

Είναι σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, τον ΑΝΤ1, που έχει ρίξει το κύριο βάρος του στην ψυχαγωγία και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αρκετές… απαξιωτικές κινήσεις στον ενημερωτικό τομέα.

Η αποδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα αποτυπώνεται καθημερινά στις μετρήσεις τηλεθέασης αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρει τα στελέχη του Αμαρουσίου! Ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να κερδίζει τους τηλεθεατές και να «τερματίζει» πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης κοιτάζοντας… αφ’ υψηλού τους αντιπάλους του στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Τον Οκτώβριο λοιπόν ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» δικαίωσε ξανά τον τίτλο του αφού βρέθηκε πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 29,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Στη δεύτερη θέση, αρκετά πιο πίσω, «τερμάτισε» η «Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη-Οικονομέα να σημειώνουν 19,6% μέσο όρο και στην τρίτη θέση η «Πρώτη γραμμή» με τους Λυριτζή-Οικονόμου να εισπράττουν 15,4% για τον ΣΚΑΪ.

Ακόμα και στο δυναμικό κοινό, ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στην κορυφή των ενημερωτικών εκπομπών σημειώνοντας 18,8% μέσο όρο έναντι 9,9% και 10,6% που σημείωσαν το MEGA και ο ΣΚΑΪ αντίστοιχα. Σίγουρα λοιπόν με τις τηλεθεάσεις που σημειώνει ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ξεκινά καλά η μέρα για το κανάλι του Αμαρουσίου που συγκεντρώνει στη συχνότητά του τους περισσότερους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε