Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλά για το «πάρτι», τα μνημόνια, τον Τσίπρα, τον Βενιζέλο και τους… τοκογλύφους!

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλά για το «πάρτι», τα μνημόνια, τον Τσίπρα, τον Βενιζέλο και τους… τοκογλύφους!

Θυμάται, σχολιάζει και μιλά για όσα έγιναν, γνωστά αλλά και άγνωστα, στην πολιτική σκηνή, την περίοδο που «πρωταγωνιστούσε» σε αυτήν ως υπουργός Οικονομικών.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου «καταθέτει» την άποψή του στην κάμερα του ALPHA και τονίζει στον Αντώνη Σρόιτερ πως «Εμείς ανάψαμε τα φώτα και είπαμε ότι το πάρτι τελείωσε. Μέχρι το 2009 χορεύαμε. Κανείς δεν συμπαθεί αυτόν που ανάβει τα φώτα. Σε αυτόν χρεώνονται τα πάντα!»

Αναφερόμενος μάλιστα στο «πάρτι» σημειώνει ότι «μέσα σε μια δεκαετία δώσαμε αυξήσεις στους Δημοσίους Υπαλλήλους 117%. Στο Υπουργείο Οικονομικών δίναμε το μήνα για αγορά των εφημερίδων 30.000 Ευρώ», υποστηρίζοντας ότι «η διετία 2007 – 2009 ήταν η διετία που έγινε ο πλήρης εκτροχιασμός της Οικονομίας. Τον Παπανδρέου και εμένα μας κατηγορούν για όλα. Το γεγονός ότι έχουμε περάσει από έναν Σαμαρά που άλλα έλεγε και άλλα έκανε, το γεγονός ότι έχουμε περάσει στον κ. Τσίπρα που θα “έσκιζε” τα μνημόνια μέρα μεσημέρι και τελικά έχουμε περάσει σε τρίτο μνημόνιο , όλα τα ξεχνάμε και φτάνουμε στο προπατορικό αμάρτημα…!», ενώ τονίζει με νόημα ότι «όλα τα χρήματα του μνημονίου του κ. Τσίπρα πάνε στους ξένους τοκογλύφους»!

Όσον αφορά την «κόντρα» του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει ότι «ο κ. Βενιζέλος όταν ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών κατάλαβε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με προσέγγισαν και μου ζήτησαν στοιχεία για τον κ. Βενιζέλο»!

Απόψε, στις 23:00, ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από την εκπομπή του «Αυτοψία» συναντά τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναφερόμενος σττη λίστα Λαγκάρντ υποστηρίζει ότι «στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έκαναν λάθη και βρέθηκα να είμαι απολογούμενος. Και όλους να τους πιάναμε και όλοι να ήταν φοροφυγάδες και όλα τα χρήματα να καταφέρναμε να πάρουμε και πάλι δεν λύνουμε το πρόβλημα της χώρας…»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε