Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απαντά για τη συνέντευξη της πρώην συζύγου του, Ελένης Τσιριγκάκη

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απαντά για τη συνέντευξη της πρώην συζύγου του, Ελένης Τσιριγκάκη

«Αισθάνομαι πικρία, απογοητευμένος και πληγωμένος», λέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, μετά τη συνέντευξη που έδωσε η Ελένη Τσιριγκάκη στο Happy Day, μίλησε ο ίδιος στην εκπομπή κι έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε η πρώην σύζυγός του.

«Θέλω να σας κάνω γνωστό, αν δεν σας είναι ήδη, ότι με την Ελένη έχουμε ήδη εδώ και δύο μήνες ένα συναινετικό διαζύγιο, στο οποίο έχουμε συμφωνήσει τόσο τη διατροφή της κόρης μας όσο και οτιδήποτε άλλο αφορά το παιδί, αλλά και εμάς.

Όσον αφορά όλα αυτά που άκουσα από τη συνέντευξη, τα οποία αφορούσαν είτε το γάμο μας, είτε τη σχέση μας με την Ελένη, αισθάνομαι πικρία.

Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται, ωστόσο, άλλο τόσο αισθάνομαι κι εγώ. Ζήσαμε 3,5 χρόνια μαζί και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης είπε στη συνέχεια: «Η Ελένη μού στάθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν βράχος δίπλα μου. Αλλά της στάθηκα κι εγώ. Τον τελευταίο χρόνο υπήρξε απόσταση και μέναμκε χωριστά, εγώ ευθύνομαι γι’ αυτό.

Τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να τα εξηγήσω. Δεν νιώθω περήφανος για τον τρόπο που τελείωσε αυτή η σχέση.

Η Ελένη είναι ένας καλόψυχος άνθρωπος και εξαιρετική μητέρα. Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός για εμένα και την Ελένη και να καταφέρουμε από κοινού να μεγαλώσουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί. Όλα όσα σας λέω είναι από καρδιάς και δεν διστάζω ούτε να τσαλακωθώ ούτε να παραδεχθώ τα λάθη μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις