Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ηλίας βγήκε με …κόκκινο στην Ελένη!

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή του “Καφέ με την Ελένη” ήταν ο δαιμόνιος μάνατζερ!

Τον περίμενε πως και πως …Τον παρακαλούσε εδώ και καιρό να της κάνει το χατίρι και να βρεθεί μαζί της στο πλατό να πιουν “Καφέ” ,αλλά πως να ξυπνήσει πρωί ο Ηλίας ; Ποιος Ηλίας ; Ο Ηλίας είναι μόνο ένας ! Ο Ηλίας Ψινάκης .Επειδή ,όμως, ο επιμένων νικά, η Ελένη Μενεγάκη τα κατάφερε κι έτσι ο Ηλίας σήμερα που ήταν και η γιορτή της ,βρέθηκε τελικά στο στούντιο “Pro”.

Εννοείται πως η παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε μετά Βαίων και κλάδων, ενώ έδειξε να απολαμβάνει τρελά την παρέα του .Αναμενόμενο θα μου πείτε… Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο ,ήταν το γεγονός πως ο Ηλίας της βγήκε με …κόκκινο ! Γιατί; Γιατί και για το “GReek Idol” της την είπε, ενώ την ρώτησε την γνώμη της και για τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αυτή την εποχή ως γνωστόν,  είναι ο …ακατανόμαστος !

“Το ότι έχω δεχτεί πρόταση να συμμετέχω στην επιτροπή του “X-Factor” ,είναι μία πληροφορία που κι εγώ απλά διαβάζω δεξιά και αριστερά, κανείς δεν μου έχει πει κάτι” .Είπε ο Ηλίας στο περίπου όταν τον ρώτησε η παρουσιάστρια για το αν έχει δεχτεί πρόταση για το τάλεντ – σόου του ΑΝΤ1 και στην συνέχεια έκανε το λάθος να τον ρωτήσει για το αν θα δεχόταν να μπει στην επιτροπή του “Greek Idol” :

“Η αλήθεια είναι πως αυτή η επιτροπή χρειάζεται ενισχύσεις …Δεν βλέπετε, είναι χάλια …Γενικώς είναι χάλια όλο το σόου , συμφωνείς ;” ρωτά με τον γνωστό αφοπλιστικό του τρόπο ο Ηλίας την Ελένη και την αφήνει …άφωνη.

“Οχι εγω δεν συμφωνώ ,είναι μία χαρά το σόου και η επιτροπή” ,απαντά εκείνη προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση.

“Το λες ειλικρινά; Μην γελάς … Πες το αυτό που λες κοιτώντας την κάμερα” , συνεχίζει ο μάνατζερ ,φέρνοντας την Ελένη σε φοβερή αμηχανία.

“Με φέρνεις σε δύσκολη θέση…” ,του απαντά όπως είναι φυσικό εκείνη και το …τελειωτικό χτύπημα έρχεται αμέσως μετά …

“Ο Κωστόπουλος στην επιτροπή πως σου φαίνεται;”

Η Ελένη πραγματικά κοκκινίζει στον αέρα και λέει : “Ανεξάρτητα απ ΄ότι έχει γίνει, ναι μου αρέσει και στο λέω αυτό, γιατί εγώ είμαι δίκαιος άνθρωπος” …

Ντόιιινγκ , το γνωστό καλύτερα να …μασάς παρά να μιλάς ,εδώ κολλάει γάντι. Ομως τι να κάνουμε που ο Ηλίας είναι και …αυθόρμητος και …απρόβλετπος και …ανεξέλεγκτος ; 

Πηγή: ΤL!fe

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε