Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο «Καρντάσης» Αρναούτογλου επιστρέφει τον Νοέμβριο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με την προετοιμασία της καινούργιας εκπομπής του ασχολείται αυτές τις μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ παράλληλα συνεχίζονται τα γυρίσματα για το καθημερινό παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».  

Μετά το τέλος των «Καρντάσιανς» λοιπόν ο παρουσιαστής θα αναλάβει ένα… μοναχικό talk show, αφού επιθυμία των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να είναι μόνος του με τον καλεσμένο, face to face, χωρίς τις… παρεμβολές και παρεμβάσεις άλλων.

Τα στελέχη του σταθμού πιστεύουν ότι έτσι Άρνι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με τους καλεσμένους του και να τους… πηγαίνει εκεί που θέλει χωρίς κανείς να του… αποσυντονίζει τη «διαδρομή». Ωστόσο, έχει γίνει πρόταση συνεργασίας στον Δημήτρη Σταρόβα να είναι και στην καινούργια εκπομπή για να παίρνει μέρος σε κάποια από τα δρώμενα, ώστε να υπάρχει και ολίγο παρεΐστικο… χιούμορ, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η συνεργασία.

Το σίγουρο είναι ότι ο «Καρντάσης» θα βγει στο τηλεοπτικό τοπίο στις αρχές Νοεμβρίου και η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Αυτές τις μέρες λοιπόν με τους συνεργάτες του ο Γρηγόρης προσπαθεί να «στήσει» την εκπομπή με σκοπό να αποδείξει ότι «τα καταφέρνει και μόνος του καλά…»! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε