Media

Ο Κωστόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Γιατί συγκινήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή μια φράση που είχε πει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο πρώτο επεισόδιο του Dancing On Ice, ο Πέτρος Κωστόπουλος άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για τα δικά του προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό: “Κάθε Κυριακή βράδυ βγαίνω από το δύσκολο και με σας εδώ περνάω πάρα πολύ καλύτερα! Φεύγω και πάω αλλού”.

Στη συνέχεια είπε κάτι που προκάλεσε δάκρυα στα μάτια της Τζένης Μπαλατσινού: “Το τραγούδι που χορέψατε (Caruso – Luciano Pavarotti) είναι ένα τραγούδι που θα αφιερώνω μέχρι να πεθάνω στη γυναίκα μου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο zappit.gr


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα