Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

«Ο κύριος και η κυρία Πελς» ζητούν βοήθεια!

«Ο κύριος και η κυρία Πελς» ζητούν βοήθεια!

 Ποιοι θα κάνουν guest στη σειρά του ΑΝΤ1

Τονωτικές ενέσεις κάνει ο ΑΝΤ1 στον «Κύριο και την Κυρία Πελς» προκειμένου η καινούργια τους σειρά να ανέβει σε νούμερα τηλεθεάσεων.

Αλλαγές επήλθαν και στο πρώτο στάδιο της σειράς, δηλαδή αυτό του σεναρίου. Έτσι, μετά από τα πρώτα επεισόδια το σενάριο ανέλαβε και γράφει ο Πάνος Έξαρχος που πέρυσι έγραφε το «Φίλα το βάτραχό σου».

Από κει και πέρα το κανάλι του Αμαρουσίου επιστράτευσε κι άλλους ανθρώπους του καναλιού για να «βοηθήσουν» όσο μπορούν τη σειρά. Έτσι, στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε να συμμετέχει ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα guest… συνεχίζονται. Έτσι, σύντομα θα δούμε σε ρόλο έκπληξη τη  Ντορέτα Παπαδημητρίου. Και στα επόμενα επεισόδια καλέστηκαν να βοηθήσουν οι «πρωινοί» Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος ερμηνεύοντας… τους εαυτούς τους.

Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν θα είναι οι μόνοι της «οικογένειας του ΑΝΤ1» που θα… πρέπει να βοηθήσουν τη σειρά. Ήδη έχει γίνει… κρούση στον Χρήστο Φερεντίνο ο οποίος μπορεί να μην έχει απαντήσει ακόμα θετικά αλλά μάλλον θα δεχτεί.

Και μην πιστεύετε ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι που θα κληθούν να ρίξουν κι ένα… πλάνο βοηθείας! Απλώς, περιμένουν να έχουν την οριστική απάντηση του Φερεντίνου για να προχωρήσουν και στους υπόλοιπους!

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ στη σειρά του και γι’ αυτό δεν δίστασε να αλλάξει και το σεναριογράφο αλλά και να χρησιμοποιήσει και τα… μέλη της οικογένειάς του. Άλλωστε… η οικογένεια στις δύσκολες τηλεθεάσεις φαίνεται!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε