Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος… τα έσπασε!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έγινε και πάλι… της Τρίτης. Χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχτηκε ξανά στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του τους τηλεθεατές που στριμώχτηκαν στη συχνότητα του ALPHA για να παρακολουθήσουν τι θα πει και πώς θα σχολιάσει την επικαιρότητα.

Όπως μάλιστα σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit, χθες το βράδυ ο Λάκης φιλοξένησε τη Ζοζεφίν Βιτ, τη νεαρή ακτιβίστρια που είχε τρομοκρατήσει τον Μάριο Ντράγκι όταν είχε ανέβει στο τραπέζι του την ώρα που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας έδινε συνέντευξη Τύπου.

Ο Λαζόπουλος είχε λοιπόν καλεσμένη τη νεαρή γερμανίδα ακτιβίστρια που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει απασχολήσει με τις πράξεις της αρκετές φορές τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης και η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων τη συμπαράστασή της στη χώρα μας για όσα συμβαίνουν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Για ακόμα μία φορά ο Λάκης Λαζόπουλος «έσπασε» τα μηχανάκια τηλεθέασης και το «Αλ τσαντίρι νιουζ» σημείωσε 45,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 40,2% στο δυναμικό κοινό αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως οι περισσότεροι τηλεθεατές θέλουν να παρακολουθήσουν πώς θα σχολιάσει την επικαιρότητα αλλά και πώς θα… σπάσει με την καυστική γλώσσα του τα νεύρα των «θυμάτων» της σάτιράς του.

Επίσης, αξίζει να αναφέρω ότι απέναντι από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» το MEGA πρόβαλλε καινούργιο επεισόδιο της πολύ καλής σειράς «Εθνική Ελλάδος» που είναι εμφανές ότι… πληγώθηκε από τη σατιρική εκπομπή του ALPHA.

Γιατί ναι μεν η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη κατάφερε να ανεβάσει το κανάλι της Μεσογείων στα διψήφια νούμερα τηλεθέασης, αλλά είναι φανερό ότι έχασε αρκετούς τηλεθεατές από τη μάχη με τον Λάκη Λαζόπουλο. Έτσι η «Εθνική Ελλάδος» έκανε 18,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 26,9% στο δυναμικό κοινό που -σε σχέση με τις συνηθισμένες επιδόσεις της- θεωρούνται χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε