Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος τους μάζεψε όλους!

Ο Λαζόπουλος τους μάζεψε όλους!

Επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο με μία βδομάδα καθυστέρηση από το προγραμματισμένο ραντεβού του προκαλώντας προβλήματα στα άλλα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ κάποια από αυτά δεν δίστασαν να σηκώσουν και λευκή σημαία, προβάλλοντας επαναλήψεις, αφού γνώριζαν ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα μαζέψει τους τηλεθεατές στον ALPHA για να παρακολουθήσουν το μηνιαίο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»!

Κι αυτή την Τρίτη ο Λάκης δεν δίστασε να εκφράσει τη γνώμη του, να σχολιάσει πολλά από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να πετάξει τα… καρφιά του σε αυτούς που θεωρεί υπαίτιους για τα δεινά της χώρας μας, να κατηγορήσει αυτούς που θεωρεί ότι ευθύνονται και συνωμοτούν.

«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, αλλά κόκκαλα τσακίζει» και ο Λαζόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι η γλώσσα της σάτιρας μπορεί να τσακίσει, να χτυπήσει, να τραυματίσει, αλλά και να υποστηρίξει. Άριστος γνώστης της τεχνικής αυτής λοιπόν έστησε και χθες το «Τσαντίρι» του με σκοπό να τα πει όπως τα πιστεύει και με την τεχνική «μία στο καρφί και μία στο πέταλο» κατάφερε να περάσει τα μηνύματα που ήθελε. Μηνύματα που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίζει τον τρόπο να τα περνά με την τεχνική του μονολόγου που χρησιμοποιεί στις σατιρικές εκπομπές του.

Το stand-up comedy δεν έχει διάλογο, δεν έχει αντίλογο, αλλά έχει φοβερή δύναμη και δυναμική όταν χρησιμοποιείται σωστά. Η δυναμική του αποτυπώθηκε από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen που για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι χιλιάδες τηλεθεατές στριμώχτηκαν στη συχνότητα του ALPHA για να παρακολουθήσουν το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του που σημείωσε 47% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του. Χαρακτηριστικό είναι ότι η σατιρική εκπομπή έφτασε έως και 53,2% αποδεικνύοντας το πόσο ήθελε ο κόσμος να ακούσει πώς θα σχολιάσει ο Λαζόπουλός τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Τ

ο επόμενο ραντεβού με τους τηλεθεατές το έδωσε την Τρίτη 3 Μαρτίου και με δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν έντονες και σημαντικές πολιτικές εξελίξεις είναι σίγουρο ότι και τότε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» θα έχει να πει πολλά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε