Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Λαζόπουλος πάει ΕΡΤ;

Ο Λαζόπουλος πάει ΕΡΤ;

Και ξαφνικά μετά το μελάνι που έχει χυθεί για το «διαζύγιο» του Λάκη Λαζόπουλου με τον ALPHA προέκυψε «γάμος» του με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα ο Λαζόπουλος θα συνεργαστεί με την κρατική τηλεόραση για να βγάλει εκπομπή την καινούργια χρονιά. Αλήθεια ή σενάρια «να έχουμε να λέμε»; Μην το ψάχνετε… παίξτε σιγουράκι στη δεύτερη επιλογή. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου όχι μόνο δεν υπάρχει τέτοιο σχέδιο «γάμου» του Λάκη με την ΕΡΤ, αλλά αντίθετα οι δεσμοί με το κανάλι της Κάντζας δεν έχουν κοπεί.

Παρά λοιπόν τα όσα γράφονται ο Λαζόπουλος θέλει τον καινούργιο χρόνο να τραβήξει κουρελού και να υποδεχτεί τους τηλεθεατές στο «Τσαντίρι» που θα βγει και πάλι από τη συχνότητα του ALPHA. Να σημειώσω δε ότι τόσο τα στελέχη του σταθμού όσο και ο ίδιος ο Λαζόπουλος θα ήθελαν να βγει το «Τσαντίρι» νωρίτερα, αλλά αυτό ήταν κάτι που είχαν συνεννοηθεί από το τέλος της προηγούμενης σεζόν λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στη θεατρική παράσταση «Αποχαιρετιστήριο δείπνο» στο θέατρο «Γκλόρια», αλλά και ταινία που ετοιμάζει στο εξωτερικό. Πριν από έναν χρόνο μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 2015, πρώτα μέσα από το Newsit.gr είχαμε αναφέρει ότι ο Λαζόπουλος αποφάσισε να σταματήσει το «Τσαντίρι» του λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του στο εξωτερικό. Κι όλα αυτά πριν χυθεί μελάνι για «κόντρα και πόλεμο με τον ALPHA». Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα στο tospirto.net είπε περισσότερα στη δημοσιογράφο Στέλλα Χαραμή αναφέροντας πως «Έχω μπροστά μου δέκα project, έχω έτοιμα δύο κινηματογραφικά σενάρια, δουλεύω θεατρικά έργα και παράλληλα το βιβλίο που γράφω. Θα έχει ένα αυτοβιογραφικό χαρακτήρα όπου καταγράφω στιγμές τις οποίες θυμάμαι έντονα, σαν να μπήκα μέσα στο κουτί της μνήμης μου και διάλεξα όσα είχα πρόχειρα».

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές οι επαφές με το εξωτερικό βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και ίσως τους επόμενους μήνες θα πρέπει στα ρεπό από το θέατρο να βρίσκεται εκτός Ελλάδος, αλλά παρ’ όλα αυτά, κάτι μου λέει πως έστω και μία φορά μέσα στους πρώτους μήνες του χρόνου ο Λάκης Λαζόπουλος θα στήσει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του στον ALPHA και όχι στην κρατική τηλεόραση που είναι λογικό πως θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους, όπως κι οι περισσότεροι εν ενεργεία, αλλά και… εν δημιουργία τηλεοπτικοί σταθμοί…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε