Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος τραγουδά

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος τραγουδά

Είναι από τους σπουδαιότερους έλληνες στιχουργούς και τραγούδια του έχουν τραγουδήσει σημαντικοί ερμηνευτές. Αυτή τη φορά όμως, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος θα ερμηνεύσει ένα από τα πολύ αγαπημένα τραγούδια τόσο του ίδιου όσο και πολλών τηλεθεατών!

Αύριο το βράδυ ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είναι ο επίσημος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος επέλεξε αυτή τη βδομάδα να μας πει «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τραγούδια του σπουδαίου στιχουργού που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας. Έτσι θα ακούσουμε τον Μανώλη Μητσιά στα τραγούδια «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή», «Επειδή σ’ αγαπώ», «Ο μπαγλαμάς», τον Βασίλη Λέκκα στα «Αχ χελιδόνι μου», «Στην αλάνα», «Σαν τον μετανάστη», τον Μπάμπη Στόκα στα «Δεν θα ξαναγαπήσω», «Το άγαλμα», «Ήλιε μου σε παρακαλώ», την Ελένη Πέτα στα τραγούδια «Οδός Αριστοτέλους», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τη Σοφία Παπάζογλου στο «Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες» και «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν», ενώ η Μαριάννα Πολυχρονίδη θα ερμηνεύσει το «Χρόνια χελιδόνια».

Στην παρέα και ο Χρήστος Νικολόπουλος που συνοδεύει με το μπουζούκι του, συμπράττοντας με τους ερμηνευτές, στα τραγούδια που φέρνουν τη δική του συνθετική σφραγίδα και την αντίστοιχη στιχουργική του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Όσοι γνωρίζουν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο προσωπικά έχουν να «μαρτυρήσουν» πολλές ιστορίες κι ένας από αυτούς, ο Γιώργος Λιάνης θα ανταλλάξει πολλά πειράγματα με το στιχουργό στην εκπομπή του ALPHA, καθώς οι δύο φίλοι θα θυμηθούν τα παλιά. Παρούσα στην εκπομπή όμως και η σύζυγος του Λευτέρη Παπαδόπουλου, η σκηνοθέτις Ράια Μουζενίδου που έχει να πει πολλά για την κοινή ζωή τους.

Η πιο συγκινητική στιγμή όμως, της εκπομπής είναι αναμφισβήτητα όταν ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ερμηνεύει το τραγούδι «Αυτά τα χέρια» και όλοι οι καλεσμένοι τον καταχειροκροτούν. Αύριο στις 21:00 το βράδυ λοιπόν μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και είναι σίγουρο ότι είναι από τις τηλεοπτικές στιγμές που θα απολαύσουμε!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε