Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο… μαραθώνιος των Λιάγκα, Σκορδά και Σεφερλή

Ο… μαραθώνιος των Λιάγκα, Σκορδά και Σεφερλή

Τρεις μήνες απομένουν πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen η μάχη μεταξύ των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών είναι σκληρή.

Τον προηγούμενο μήνα, τον Μάρτιο, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε στην πρώτη θέση σημειώνοντας 24% μέσο όρο και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Mega με μία» του MEGA 19,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21,6% στο δυναμικό κοινό.

Αν και ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη σεζόν σημειώνοντας, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, πολύ υψηλές τηλεθεάσεις τελικά αποδεικνύεται ότι έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι ο αγώνας είναι… μαραθώνιος αφού ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν μήνα με το μήνα να ανεβάζουν τις επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης και πλέον να προπορεύονται στην κούρσα.

Έως τώρα λοιπόν, στο «μαραθώνιο» της τηλεθέασης στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» σημειώνει 26,8% στο γενικό σύνολο και 24,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ η εκπομπή του MEGA «Mega με μία» 21,4% και 24,6% αντίστοιχα. Πάντως ένα από τα στοιχεία που αξίζει να αναφέρω παρατηρώντας τους πίνακες τηλεθέασης είναι ότι το αποτέλεσμα του αγώνα κρίνεται πολλές φορές από τις γυναίκες 25 έως 44 ετών που θεωρούνται… ρυθμιστές της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Στο συγκεκριμένο κοινό λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σημειώνουν 28,9% μέσο όρο ενώ ο Μάρκος Σεφερλής ακολουθεί με 27,1%. Ωστόσο, όπως ανέφερα, ο αγώνας είναι μαραθώνιος και απομένουν τρεις ακόμα μήνες πριν ολοκληρωθεί οπότε όλα μπορούν να ανατραπούν για το ποια εκπομπή θα… κόψει πρώτη το νήμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε