Κυριακή, 21 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Μάριος Αθανασίου παρέχει νομική και ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ο Μάριος Αθανασίου παρέχει νομική  και ψυχολογική υποστήριξη στα θύματα της «Κιβωτού του Κόσμου»

Φανερά επηρεασμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την «Κιβωτό του Κόσμου», ο Μάριος Αθανασίου, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε σήμερα (20.11.2022) στον λογαριασμό του στο instagram, δήλωσε πως είναι διαθέσιμος και θέλει να προσφέρει έμπρακτη βοήθεια, σε όποιον έχει πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ο Μάριος Αθανασίου σοκαρισμένος με τα όσα βγαίνουν την δημοσιότητα για την «Κιβωτό του Κόσμου», μέσα από το βίντεό του, είπε πως έχει δυνατότητα να παρέχει νομική υπεράσπιση αλλά και ψυχολογική υποστήριξη σε όποιον έχει υποστεί κακοποίηση.

«Τώρα λοιπόν, που άνοιξε το κουτί της Πανδώρας και αρχίζουμε τις τελευταίες ημέρες και μιλάμε για κακοποιητικές συμπεριφορές και ίσως παραβατικές σε ακραίο βαθμό σε κάποιες δομές, ξαφνικά πέφτουμε όλοι από τα σύννεφα. Όχι όλοι. Κάποιοι γνωρίζουν, κάποιοι ξέρουν, κάποιοι έχουν υποστεί. Είναι μεγάλη μου επιθυμία και μεγάλη ανάγκη να δώσω ό,τι μπορώ σε αυτό το κεφάλαιο.

Είχα πει εξ’ αρχής πως αν μπορώ να κάνω κάτι και αν θέλω να κάνω κάτι, αυτό είναι να ολοκληρώσω αυτό το έργο και μόνο. Δεν είμαι αρμόδιος σε αυτό. Μιλάω μόνο ως ένας άνθρωπος που είναι κάπως αναγνωρίσιμος κι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει και μέχρι εκεί. Δεν παίρνω τη θέση κανενός, ούτε υπόσχομαι ότι μπορώ να κάνω κάτι. Όμως επειδή θέλω να βοηθήσω και να κάνω έστω και το πιο μικρό, που μπορώ, ζητώ την εμπιστοσύνη σας σε αυτό το κομμάτι.

Θα ήθελα όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία σοβαρή ή έχει υποστεί κάτι ή έχει την ανάγκη να μιλήσει ή έχει πληροφορίες που μπορεί να τεκμηριώσει και να τις υποστηρίξει αν χρειαστεί, θα ήθελα να έρθει σε επαφή μαζί μου. Μπορώ να παρέχω δικηγόρο, αν κρίνεται αναγκαίο, και άλλες δυνατότητες, αν χρειάζεται δηλαδή κάποια ψυχολογική υποστήριξη ή ό,τι άλλο χρειαστεί μέχρι να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Athanasiou (@athanasiou_marios)

Οφείλουμε να ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο. Δεν ξέρω αν θα έχει επιτυχία, αλλά νομίζω ότι οφείλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις