Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Νικόλας Ράπτης απαντά για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με την Μαρία Ηλιάκη

Ο Νικόλας Ράπτης απαντά για την εκπομπή που θα παρουσιάσει με την Μαρία Ηλιάκη

“Γουστάρω πάρα πολύ που κάνω την εκπομπή με την Μαρία και νομίζω ότι ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες γιατί έχουμε το ίδιο μήκος σκέψης, το ίδιο χιούμορ” ανέφερε ο Νικόλας Ράπτης.

Δηλώσεις παραχώρησε ο Νικόλας Ράπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα κι απάντησε για τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει με την Μαρία Ηλιάκη. 

«Δεν γνωρίζω πότε θα βγει η εκπομπή. Εγώ έχω κληθεί να γράψουμε τα επεισόδια. Τώρα θα αποφασίσει το κανάλι πότε και που θα παιχτούν.

Δεν ξέρουμε ακόμα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή. Είναι entertainment κι έχει να κάνει με πράγματα που έχω ζήσει στα 30 χρόνια ΑΝΤ1.

Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι ΑΝΤ1 Flashback. Δεν στο λέω με 100% σιγουριά, αλλά αυτός υπερισχύει.

 

Την Μαρία την γνώριζα στα πλαίσια του επαγγέλματος και τώρα την γνώρισα από κοντά και προσωπικά. Δεν έχω τέτοια θέματα πολλά.

Κοιτάω να είμαι σωστός στις συνεργασίες μου κι από εκεί και πέρα να κρατώ μόνο τα θετικά και να προχωρώ. Είναι πολύ ευχάριστη η αίσθηση και στο λέω με όλη την ειλικρίνεια που έχω.

Γουστάρω πάρα πολύ που κάνω την εκπομπή με την Μαρία και νομίζω ότι ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες γιατί έχουμε το ίδιο μήκος σκέψης, το ίδιο χιούμορ…

Αυτό το project -αν κρίνω από τον χρόνο που θα διαρκέσει- θα πέσει επάνω στην λήξη του συμβολαίου μου» δήλωσε ο Νικόλας Ράπτης.

Media Τελευταίες ειδήσεις