Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το «Live News» επέστρεψαν στο Mega

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το «Live News» επέστρεψαν στο Mega

Πρεμιέρα έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή “Live News” στο Mega, το απόγευμα της Τετάρτης (24.08.2022).

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ο Νίκος Ευαγγελάτος είπε την πρώτη “καλησπέρα” στους τηλεθεατές, για τη νέα σεζόν. «Καλησπέρα φίλες και φίλοι και καλώς σας βρίσκουμε. Καλή σεζόν να έχουμε και τηλεοπτική και όλων των υπολοίπων δραστηριοτήτων που η σεζόν ξεκινά τώρα, τα σχολεία, οι δουλειές… ‘Ο,τι είναι μπροστά μας σε αυτό τον χειμώνα που προβλέπεται να είναι βαρύς και δύσκολος. Θα τον περάσουμε μαζί, με ψυχραιμία και με προσπάθεια να σας δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από ενημέρωση. Είστε στο Mega και βλέπετε το Live News», είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος στην έναρξη της εκπομπής.

Το “Live News”, που έχει καταγράψει εξαιρετική πορεία στους πίνακες της τηλεθέασης, επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο, μπαίνοντας απευθείας στον παλμό της ενημέρωσης. H δυναμική του ρεπορτάζ, η παράθεση όλων των απόψεων αλλά και η διεισδυτική ματιά στα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο είναι ο ισχυρός άξονας της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA.

Η επικαιρότητα της ημέρας, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις, οι αποκαλυπτικές έρευνες αλλά και η σφαιρική άποψη που πρέπει να έχουμε για τα μεγάλα θέματα θα είναι και φέτος στην ατζέντα του “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, οι σημαντικές ειδήσεις θα αναλύονται και θα παρουσιάζονται στην οθόνη, προσφέροντας στους τηλεθεατές την πληρέστερη και σε βάθος ενημέρωση.

Media Τελευταίες ειδήσεις