Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Νίκος Μάνεσης χτύπησε… πράσινο!

Ο Νίκος Μάνεσης χτύπησε… πράσινο!

Κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, αλλά από την Τετάρτη 8 Μαΐου ξεκίνησε να κάνει και οδοιπορικό σε όλη τη χώρα, μέσα από την εκπομπή «60’ Ελλάδα».

Ο λόγος για το Νίκο Μάνεση που μέσα από την εκπομπή αναδεικνύει τους πολίτες που αναζήτησαν και βρήκαν τις λύσεις εκείνες που τους επιτρέπουν να αποκτήσουν προοπτική στην Ελλάδα της κρίσης. Η διοίκηση του ALPHA λοιπόν ενέκρινε την παραγωγή τεσσάρων επεισοδίων για την εκπομπή, αφού δεν μπορούσαν να γνωρίζουν ποια θα είναι η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο αναγκάζουν τα στελέχη των σταθμών να είναι ιδιαίτερα προσεχτικά στο τι θα βγάλουν στον αέρα και έτσι πολλοί παρουσιαστές είναι στο… κόκκινο από την αγωνία τους γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο Νίκος Μάνεσης χτύπησε… πράσινο και μάλιστα δύο φορές. Αφού λοιπόν η εκπομπή σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως για την παραγωγή δύο ακόμα επεισοδίων τα οποία θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν με σκοπό να βγει ξανά στον αέρα τον Οκτώβριο.
Στο σημείο αυτό δε, αξίζει να σημειώσω ότι τα στελέχη του ALPHA τον τελευταίο καιρό δίνουν βαρύνουσα σημασία στον ενημερωτικό τομέα τους, αντιλαμβανόμενοι ότι στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη την πολύπλευρη ενημέρωση.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε