Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Νίκος Μουτσινάς έριξε… “καρφί” για το Survivor

Ο Νίκος Μουτσινάς έριξε… “καρφί” για το Survivor

Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του “Καλό μεσημεράκι”;

Από τη μια τα γυμνά πλάνα στο Survivor και από την άλλη η αποχώρηση του Παύλου Χάππιλου βρέθηκαν στο “στόχαστρο” του Νίκου Μουτσινά το απόγευμα της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

«Ενημερώνω ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να είσαι σε ριάλιτι», είπε αρχικά ο παρουσιαστής και στη συνέχεια έπαιξε το βίντεο με την εξομολόγηση του Παύλου Χάππιλου από το MasterChef. «Κανονικά τώρα το Star θα έπρεπε να τελειώσει το MasterChef. Γι’ αυτό έγινε το MasterChef, μπράβο του. Εμείς από την άλλη δείχναμε το αυτό της τέτοιας. Δεν πειράζει, ότι μπορεί ο καθένας. Μπράβο στον Παύλο, τα αυτονόητα είπε βέβαια», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Ας έχουμε λίγο στο μυαλό μας ότι και οι γονείς μας είχαν κάποιους άλλους γονείς και κάποιους άλλους. Και η κάθε οικογένεια τι κάνει; Πάει να κάνει copy την προηγούμενη, δεν καταλαβαίνουν κάποια πράγματα. Όλοι οι υπόλοιποι, από κάποια ηλικία και κάτω, μπορούμε να χαλαρώσουμε γιατί έτσι θα αλλάξει. Διαφορετικά θα τα λέει ένας άνθρωπος. Τα είπε πολύ καλά, μπράβο στο αγόρι».

Media Τελευταίες ειδήσεις