Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Ντέιβιντ Λιντς απαντά στις φήμες για πρεμιέρα ταινίας του στις Κάννες

Ο Ντέιβιντ Λιντς απαντά στις φήμες για πρεμιέρα ταινίας του στις Κάννες

Ο Ντέιβιντ Λιντς διέψευσε δημόσια τις φήμες περί νέας ταινίας του με πρωταγωνίστρια τη Λόρα Ντερν, επιβεβαιώνοντας στο EW ότι η υποτιθέμενη ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες δεν είναι δική του.

«Δεν έχω νέα ταινία. Αυτό είναι απόλυτη φήμη» είπε γελώντας ο Αμερικανός σκηνοθέτης. «Δεν θα συμβεί. Δεν έχω πρότζεκτ. Δεν έχω τίποτα στις Κάννες, είναι ατυχές. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους που σκέφτηκαν: “Α, αυτό θα ήταν ωραίο”» διευκρίνισε ο σκηνοθέτης.

«Υπάρχει κάτι νέο, αλλά δεν είναι δικό μου, δεν ξέρω ποιανού είναι. Λένε ότι υπάρχει κάτι καινούργιο στις Κάννες, και δεν λένε ποιανού είναι και κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν η ταινία μου, αλλά δεν είναι. Θα περιμένουμε λοιπόν και θα δούμε τίνος είναι» πρόσθεσε ο Ντέιβιντ Λιντς.

Ο σκηνοθέτης είπε ότι αφιερώνει τον χρόνο του στην επεξεργασία της neo-noir ταινίας του 1997 «Lost Highway» και σε ορισμένα χόμπι. «Ασχολούμαι με τη ζωγραφική και τη γλυπτική κάθε μέρα» αποκάλυψε. «Και εργάζομαι για τη διόρθωση χρωμάτων και τον συγχρονισμό του Lost Highway» ανέφερε.

Φήμες από «δύο καλά ενημερωμένες πηγές» υποστήριξαν ότι στην ταινία μεγάλου μήκους του Λιντς θα πρωταγωνιστεί η Λόρα Ντερν και «μερικοί τακτικοί συνεργάτες του σκηνοθέτη» και ότι μπορεί να είναι μια αυτόνομη ταινία ή ένα εκτεταμένο επεισόδιο-πιλότος της επερχόμενης σειράς του «Wisteria» που θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες.

Media Τελευταίες ειδήσεις