Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Ντέιβιντ Τέναντ είναι ο νέος Φιλέας Φογκ – Δείτε το trailer

Ο Ντέιβιντ Τέναντ είναι ο νέος Φιλέας Φογκ – Δείτε το trailer

Τρέιλερ από τη νέα σειρά που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS. Πρόκειται για τη σειρά «Around the World in 80 days» (Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες) με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Τέναντ.

Ο Ντέιβιντ Τέναντ, ο οποίος συμμετείχε στις σειρές «Jessica Jones» και «Doctor Who», υποδύεται τον χαρακτήρα του Φιλέα Φογκ στη νέα σειρά του PBS.

Στο τρέιλερ εμφανίζεται ο Φογκ καθώς συστήνεται στη συνοδό του, Αμπιγκέιλ Φιξ, την οποία υποδύεται η Λεόνι Μπένες. Η Φιξ συνοδεύει τον Φογκ στο ταξίδι του σε ολόκληρο τον κόσμο σε μόλις 80 ημέρες. Το τρέιλερ παρουσιάζει μερικές από τις ατυχίες καθώς ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη και είναι αντιμέτωποι με ένα ευρύ φάσμα επικίνδυνων σεναρίων.

Η τηλεοπτική σειρά είναι προσαρμογή από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν. Με επίκεντρο τον Φιλέα Φογκ, η ιστορία αρχίζει από τη Λέσχη Ριφόρμ, στο Λονδίνο, όπου ο πρωταγωνιστής περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του. Ο Φογκ στοιχηματίζει για 20.000 λίρες πως μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου σε 80 μέρες.

Η σειρά οκτώ επεισοδίων έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιανουαρίου 2022.

Media Τελευταίες ειδήσεις