Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ο Παντελής Τουτουντζής απαντά ανοικτά: «Όταν μίλησα στους γονείς μου για την ταυτότητά μου…»

Ο Παντελής Τουτουντζής απαντά ανοικτά: «Όταν μίλησα στους γονείς μου για την ταυτότητά μου…»

«Πήγαινα για δουλειά από το Παγκράτι στην Κηφισιά με τα πόδια και με μια βαλίτσα στην πλάτη», λέει ο Παντελής Τουτουντζής.

Στη στιγμή που μίλησε στους γονείς του για την «ταυτότητά» του, αλλά και στο συναίσθημα της πατρότητας αναφέρθηκε ο Παντελής Τουτουντζής, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Έστειλα πολλές φίλες στον οφθαλμίατρο, όταν ήμουν μικρός, γιατί τις έβαφα με μαρκαδόρους και τέμπερες. Η μητέρα μου μού αγόρασε καλλυντικά για να βάφω τις φίλες μου.

Έχω δύο υπέροχους γονείς, όταν τους μίλησα για την “ταυτότητά” μου, πήραν την ευθύνη και με αγκάλιασαν. Ένιωσα τη μητέρα μου σαν λύκαινα που προστατεύει τα παιδιά της, όταν της είπα για την “ταυτότητά” μου.

Ο μεγάλος μου γιος έμεινε στη θερμοκοιτίδα δύο εβδομάδες. Ο δίδυμος αδελφός του, την ώρα της γέννας, ταξίδεψε στον ουρανό. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου σταμάτησα να νιώθω παιδί και ένιωσα πατέρας. Τότε έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα τιμήσω αυτό το ρόλο.

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου μου ήρθε στη ζωή και η πριγκίπισσα μου», είπε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Ο Παντελής Τουτουντζής πρόσθεσε επίσης: «Όταν ήρθα από την Κρήτη είχα χρήματα μόνο για ένα ενοίκιο κι ένα στρώμα. Πήγαινα για δουλειά από το Παγκράτι στην Κηφισιά με τα πόδια και με μια βαλίτσα στην πλάτη. Πήγα στον ψυχολόγο όταν έχασα το χαμόγελό μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις