Δευτέρα, 26 Φεβ.
13oC Αθήνα

Ο Παράδεισος των κυριών – Ευαγγελία Συριοπούλου: Η Μιράντα με την Αμαλία έχουν φτιάξει μια σχέση μαμάς και κόρης

Ο Παράδεισος των κυριών – Ευαγγελία Συριοπούλου: Η Μιράντα με την Αμαλία έχουν φτιάξει μια σχέση μαμάς και κόρης

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», η Ευαγγελία Συριοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον ρόλο της, τις εξελίξεις στη σειρά, τον γάμο της, τον άντρα της και το παιδί της.

«Μείναμε σε μια πολύ μεγάλη πυρκαγιά. Τα παιδιά παντρεύτηκαν. Ο Ντίνος και η Μιράντα. Τους βλέπουμε τρεις μήνες μετά», δήλωσε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου και συνέχισε «Ξεκινάμε με πάρα πολύ μεγάλη ευτυχία ανάμεσά τους, ψάχνουμε ένα καινούργιο σπίτι, ένα μεγαλύτερο σπίτι γιατί θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Όμως πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι μας θα μας αναστατώσουν λίγο».

Για τον ερχομό του Σίμου στον «Παράδεισο», η Ευαγγελία είπε: «Ο Σίμος έχει το 50% του Παραδείσου. Εμείς βλέπουμε ένα αγγελικό πρόσωπο που ήρθε να βοηθήσει τον Παράδεισο, έβαλε πολλά χρήματα για να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε, οπότε για μας είναι ο φύλακας άγγελος αυτή τη στιγμή.

Από πίσω, όμως, δεν ξέρουμε τι παιχνίδια παίζονται, γιατί εμφανίστηκε, γιατί θέλει να σώσει τον Παράδεισο, πως είναι όλη αυτή διαδρομή, αν έχει σχέση με κάποιον απ’ το παρελθόν που ακόμα ο ίδιο δεν το γνωρίζει ή δεν το θυμάται ότι έχουν κάποια σχέση… Θα υπάρχουν ίντριγκες, πολλά κρυφά μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια, ανατροπές, που κι εμείς οι ίδιοι καθημερινά που έρχονται τα σενάρια μένουμε με κομμένη την ανάσα».

Για την Αμαλία, η Ευαγγελία Συριοπούλου ανέφερε: «Η Αμαλία θέλει πάρα πολύ να μου πει ότι είμαι η μητέρα της. Η Αμαλία προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά στη μαμά της, η μαμά της δεν το γνωρίζει, εγώ δεν το γνωρίζω.

Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Η Μιράντα πλέον δε νιώθει καμία ανασφάλεια απέναντι στο πρόσωπο της Αμαλίας που υπήρχε μία σχέση με τον Ντίνο, όπως ξέρουμε απ’ την πρώτη σεζόν, της έχει τεράστια εμπιστοσύνη και έχουν φτιάξει μια σχέση μαμάς – κόρης χωρίς να το γνωρίζουν. Όμως αυτό πάλι μπορεί να ανατραπεί…»

Για τον έρωτα στη ζωή της Αμαλίας: «Βλέπουμε ένα κορίτσι που πραγματικά θέλει να ερωτευτεί και να αγαπηθεί από έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί. Ο Σίμος, ενώ έρχεται σε μία κατάσταση η οποία δεν είναι καλή ανάμεσα στα πρόσωπα, μπορεί να ερωτευτεί παράφορα».

Για τον άντρα που έρχεται απ’ το παρελθόν της Μιράντας: «Είναι ένας άντρας απ’ το παρελθόν… Η Μιράντα άλλαξε ταυτότητα γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Υπήρχε μια πολύ έντονη σχέση ανάμεσά τους, όμως άλλαξε την ταυτότητα της για να φύγει από αυτόν τον άνθρωπο μακριά. Επανέρχεται γιατί την βλέπει στις εφημερίδες που έχει παντρευτεί τον Ντίνο, γιατί εκείνη την εποχή έτσι μάθαιναν τα νέα οι άνθρωποι…».

Για τον ρόλο της: «Είναι ένας πονεμένος χαρακτήρας η Μιράντα, δυστυχώς έχει ‘χτυπηθεί’ από παντού. Έχω αγαπήσει πολύ αυτό τον ρόλο. Προσπαθώ να παίξω με όλη της αλήθεια μου σαν άνθρωπος και να μπορέσω να καταλάβω αυτόν τον χαρακτήρα που πρέπει να υποδυθώ και να βρω όλες τις ευαισθησίες που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Πρέπει να βρεις όλα αυτά που είναι κρυμμένα…», ανέφερε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις