Τετάρτη, 29 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο Πασχάλης Τερζής στο J2US! Η τηλεφωνική επικοινωνία που «λύγισε» την Δρούτσα

Ο Πασχάλης Τερζής στο J2US! Η τηλεφωνική επικοινωνία που «λύγισε» την Δρούτσα

Μια πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε απόψε (22.04.2023) την Εύη Δρούτσα και τους τηλεθεατές του J2US. Και αυτή ήταν η «εμφάνιση» του Πασχάλη Τερζή.

Η Εύη Δρούτσα και ο Μπο ερμήνευσαν στη σκηνή του J2US το τραγούδι «Ο δικός μου ο δρόμος», το οποίο έχει γράψει η γνωστή στιχουργός και το έχει ερμηνεύσει ο Πασχαλής Τερζής.

Και όταν το ζευγάρι ολοκλήρωσε τη σκηνική του παρουσία, την Εύη Δρούτσα περίμενε μια τεράστια έκπληξη: ο Πασχάλης Τερζής ήταν στο τηλέφωνο και μίλησε με τους συντελεστές του show στον «αέρα».

«Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη» τόνισε, αρχικά, ο Πασχάλης Τερζής.

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης, η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα, που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Πασχάλης Τερζής.

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου» πρόσθεσε συγκινημένη, η Εύη Δρούτσα.

Media Τελευταίες ειδήσεις