Κυριακή, 3 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο Πέτρος Ίμβριος για τη Ναταλία Γερμανού και τον λόγο που ήρθε τελευταία στιγμή στον γάμο τους

Ο Πέτρος Ίμβριος για τη Ναταλία Γερμανού και τον λόγο που ήρθε τελευταία στιγμή στον γάμο τους

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Ίμβριος μέσω του flashback στο “Πάμε Δανάη”.

Αναδρομή στην καριέρα του και σε σημαντικούς σταθμούς της ζωής του έκανε ο Πέτρος Ίμβριος μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη” κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Στο clip του κομματιού “Πρόσεχε τι κάνεις” βγάλαμε πολλές σκηνές γιατί η Ναταλία Γερμανού ήταν πολύ πιο πληθωρική από μένα», σημείωσε ο Πέτρος Ίμβριος και συμπλήρωσε: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της».

Ο Πέτρος Ίμβριος συνέχισε: «Στο clip του τραγουδιού “τα πάθη του Χριστού” κάναμε τουλάχιστον 17 ώρες γυρίσματα με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Τη σκηνή με τις βαλίτσες τη γυρίσαμε 15 φορές γιατί όλο υπήρχε κάποιο πρόβλημα».

«Με τον ερχομό του γιου μου η ευτυχία μου τρίτωσε. Η  Συράν με στηρίζει με αγάπη, ευαισθησία και είναι πάντα εκεί διακριτικά και έξυπνα.

Για να μην δώσουμε αποκλειστικότητα σε κανέναν από τον γάμο γυρίσαμε video clip με το γάμο και την εγκυμοσύνη της Συράν. Το κομμάτι “Αλίμονο” γράφτηκε γιατί από το CD τότε έλειπε ένα ζεϊμπέκικο. Το clip του κομματιού γυρίστηκε σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας που εκ των υστέρων καταλάβαμε ότι ήταν ξενοδοχείο συνευρέσεων ζευγαριών», είπε ο Πέτρος Ίμβριος

Ο Πέτρος Ίμβριος, μάλιστα, απάντησε και ξεκαθάρισε για τη δήλωσή του για το metoo: «Η δήλωση μου για το ελληνικό #metoo παρερμηνεύτηκε αρκετά. Δεν εννοούσα ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να καταγγέλλει οποιαδήποτε βία εναντίον της. Πολλές φορές κάποιες γυναίκες όμως εκμεταλλευόμενες καταστάσεις καταμαρτυρούν πράγματα που είναι ψευδή».

Media Τελευταίες ειδήσεις