Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας (και πολλοί άλλοι) στηρίζει τον «μέτριο» Σπύρο Μπιμπίλα

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας (και πολλοί άλλοι) στηρίζει τον «μέτριο» Σπύρο Μπιμπίλα

Η απαξιωτική αναφορά στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη για τον Σπύρο Μπιμπίλα («μέτριο ηθοποιό» τον χαρακτήρισε) σχολιάζεται εντόνως τις τελευταίες ώρες. Πολλοί ηθοποιοί έσπευσαν να στηρίξουν τον πρόεδρο του ΣΕΗ. Ανάμεσά τους ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

«Μέτριος Εγώ: Κάθαρσις by Σπύρος Μπιμπίλας» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο σεναριογράφος του «Έτερος Εγώ» και αυτή δεν ήταν η μόνη του ανάρτηση για το θέμα, μετά την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

Μερικές ώρες νωρίτερα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είχε ανεβάσει μια φωτογραφία που δείχνει τον Σπύρο Μπιμπίλα και έγραφε: «τελικά ούτε κύκλωμα παιδεραστίας, ούτε η επένδυση στο Ελληνικό είναι πίσω από όλα αυτά. Πίσω από όλη αυτή τη σκευωρία κρύβεται ο Σπύρος Μπιμπίλας επειδή ποτέ δεν τον κάλεσαν να παίξει στην Επίδαυρο».

«Και μετά μου γράφετε, πως τα δικά μου σενάρια έχουν τρελές ανατροπές και φαντασία» σχολίασε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

 

Δεν ήταν όμως ο σεναριογράφος του «Έτερος Εγώ» ο μοναδικός ηθοποιός που στάθηκε στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τα όσα ανέφερε σε βάρος ο Δημήτρης Λιγνάδης στην απολογία του.

Μέσα από το twitter, η γνωστή σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά στήριξε τον Σπύρο Μπιμπίλα. 

 

Ανάμεσα στους πολλούς ήταν η Λένα Δροσάκη, η οποία είναι μεταξύ των ηθοποιών που έχουν κάνει καταγγελία σε βάρος πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη στο ΣΕΗ, η Κατερίνα Τσάβαλου, η Βασιλική Ανδρίτσου κι άλλοι. 

Media Τελευταίες ειδήσεις