Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Σταύρος Σβήγκος σε ρόλο ρεπόρτερ: Για πες μου εσύ που τα ξέρεις καλύτερα

Ο Σταύρος Σβήγκος σε ρόλο ρεπόρτερ: Για πες μου εσύ που τα ξέρεις καλύτερα

Διάθεση για… αστεία είχε ο Σταύρος Σβήγκος όταν η κάμερα του Breakfast@Star τον συνάντησε και ο ρεπόρτερ τον ρώτησε για τη «μεταγραφή» του σήριαλ «Έρωτας φυγάς» από το OPEN στον ANT1.

«Βρέθηκε τελικά η λύση, νιώθω καλά για εμάς. Δεν μπορώ να βγω και να πανηγυρίσω, γιατί αυτή τη στιγμή άλλοι συνάδελφοί μου τραβάνε αυτό που τραβούσαμε εμείς πριν λίγο καιρό», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος, αναφερόμενος για το σήριαλ «Μετά τη φωτιά» η προβολή του οποίου από τον ΑΝΤ1 σταμάτησε αιφνιδιαστικά.

«Γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Ακόμα κι όταν βλέπω ότι τα πράγματα πηγαίνουν στραβά και δεν πρόκειται να ισιώσουν, απλά το αποδέχομαι και λέω: αυτό είναι», συνέχισε ο γνωστός ηθοποιός απαντώντας στον Πάνο Παπαδόπουλο.

«Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Μακάρι να κρατήσει τον πήχη εκεί που τον είχε και να ανταποκριθεί ο κόσμος το ίδιο», ευχήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος για τη «δεύτερη πρεμιέρα» που κάνει ο «Έρωτας Φυγάς», ενώ εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου.

Όταν ο ρεπόρτερ του «αποκάλυψε» τις ημέρες πρεμιέρας και έναρξης γυρισμάτων, ο Σταύρος Σβήγκος, σε μια χιουμοριστική κίνηση, του πήρε το μικρόφωνο, αλλάζοντας τους ρόλους μεταξύ τους για λίγο.

  

«Τι μέρες θα παίζουμε; Για πες μου, εσύ τα ξέρεις καλύτερα. Είσαι αισιόδοξος για τη ζωή;», ρώτησε ο Σταύρος Σβήγκος, με τους δυο τους να ξεσπούν σε γέλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις