Ο Τάκης Χατζής δίνει σαφή απάντηση για την παρεξήγηση με Μπάρκα και Καβατζίκη – “Τι κακία να κρατήσω;”

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται ήταν καλεσμένος ο Τάκης Χατζής και μίλησε μεταξύ άλλων και για την παρεξήγηση που προέκυψε, ύστερα από σχόλια της Δανάης Μπάρκα και του Άρη Καβατζίκη, για τις ερωτήσεις που έγιναν στην εκπομπή του στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ο παρουσιαστής ανέφερε: “Εγώ θέλω να πω γιατί μίλησα και με τον κύριο Καβατζίκη. Μου λέει “κρατάς κακία;”. Τι κακία να κρατήσω; Αυτά είναι νέα παιδιά, ταλαντούχα, έρχονται και εγώ φεύγω. Αυτοί είναι το μέλλον στην τηλεόραση, το μέλλον στη δουλειά μας. Τι να έχω; Κάπου έκαναν μια κριτική για τις ερωτήσεις μου. Και αν μου έκαναν μια κριτική για τις ερωτήσεις μου; Εκεί μόνο θέλω να πω το εξής. Ας αφήσουμε τους δημοσιογράφους, να πάμε στην κριτική των ανθρώπων που παράγουν πράγματα για την κοινωνία.

Τώρα εγώ έτσι κάνω τις ερωτήσεις τι να κάνουμε; Εγώ έχω κάνει ερωτήσεις πολύ σκληρές επειδή δεν το έχουν παρακολουθήσει τα παιδιά γιατί είναι πολιτικός. Βγήκε υπουργός και του είπα “δεν ντρέπεσαι με αυτά που λες; Δεν κοκκινίζεις; Πώς πας στην κοινωνία;”. Το έχω πει αυτό, τι να κάνουμε έτσι κάνω τις ερωτήσεις, εκεί έγινε το μπέρδεμα. Η Δανάη που είναι εκεί, είναι ταλαντούχα, είναι νέο κορίτσι, έχει μέλλον, την συμπαθώ ιδιαίτερα και μάλιστα στο ραδιόφωνο είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια όταν ξεκίνησε γιατί μου άρεσε, δεν είναι κομπλεξική, είναι ελεύθερος άνθρωπος. Ο Άρης Καβατζίκης  είναι ένας παλιός δημοσιογράφος που ξέρει την δουλειά. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο με τον Άρη Καβατζίκη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις